Deputatul PPDD de Alba, Cornel Comşa, declarat incompatibil de ANI

Deputatul PPDD de Alba, Cornel Comşa, declarat incompatibil de ANI

Deputatul Cornel George Comsa

Deputatul PPDD de Alba, Cornel George Comşa, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Parlamentarul a deţinut, potrivit ANI, simultan funcţia de deputat şi calitatea de administrator la două societăţi comerciale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia ANI a fost făcută publică miercuri, 12 martie. În total, au fost declaraţi incompatibili 32 de parlamentari, 22 de deputaţi şi 10 senatori. În cazul deputatului PPDD de Alba, Cornel George Comşa, inspectorii ANI au considerat că este incompatibil pe motiv că a deşinut din decembrie 2012, simultan, funcţia de deputat şi calitatea de administrator la S.C. Da Easy Way S.R.L. şi S.C. Biz' Round The Clock S.R.L. Foarte probabil, parlamentarul va contestat decizia ANI în instanţa de judecată.
 
Cornel George Comşa a fost ales deputat în colegiul nr. 4, Aiud – Ocna Mureş, unde s-a situat pe locul trei din punct de vedere a numărului de voturi obţinute. A fost desemnat reprezentantul colegiului în Camera Deputaţilor la redistribuire. În urmă cu 10 zile, deputatul a demisionat de la conducerea PPDD Alba pe motiv că partidul nu s-a implicat în negocierile cu PSD în scopul formării unui nou guvern 
 
„Conducerea actuală ne-a spus că nu contăm în partid. Nu s-a negociat deloc în această perioadă pentru formarea guvernului. Nu poţi să ratezi şase zile fierbinţi de negociere. Ni s-a interzis să negociem şi ni s-a spus că va negocia Dan Diaconescu cu Victor Ponta, într-o întâlnire la Roma. Acea întâlnire nici nu a avut loc”, a declarat atunci deputatul de Alba.
  
Deputatul a mai precizat că a investit zeci de mii de euro pentru a ridica partidul. ”Nu a fost doar o investiţie de timp şi energie, ci şi de bani băgaţi din buzunarul propriu. Am cheltuit zeci de mii de euro pentru a ridica partidul, dar nu a fost o pierdere pentru că am investit în propria mea carieră politică”, a mai precizat parlamentarul. Este a doua demisie a acestuia de la conducerea organizaţiei, după demersul din vara anului 2012, imediat după alegerile locale. Atunci a revenit la conducerea PPDD Alba, decizie care l-a ajutat să obţină mandatul de deputat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările