FOTO VIDEO Descoperire macabră în Alba: cadavrul unui bătrân de 71 de ani, găsit într-o ladă frigorifică. Fiul acestuia, reţinut pentru profanare de cadavre

FOTO VIDEO Descoperire macabră în Alba: cadavrul unui bătrân de 71 de ani, găsit într-o ladă frigorifică. Fiul acestuia, reţinut pentru profanare de cadavre

Lada frigorifică în care a fost găsit cadavrul

Poliţiştii dintr-o comună din Alba au făcut, vineri, 11 ianuarie, o descoperire şocantă. Cadavrul unui bărbat de 71 de ani a fost băgat de fiul său în lada frigorifică din locuinţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Cadavrul unui bărbat de 71 de ani, din Galda de Jos, a fost găsit în ladă frigorifică din locuinţa să. Se pare că acesta a fost pus acolo de către fiul sau, în varstă de 39 de ani, care le-a declarat poliţiştilor că l-a găsit pe tatăl sau decedat, a intrat în panică şi l-a pus în congelator”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

La examinarea sumară, pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă. Urmează că, în cursul zilei de sâmbătă, 12 ianuarie, să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Ultima dată, bătrânul a fost văzut de o altă persoană în afară de fiul său la începutul lunii decembrie 2018. Poliţiştii au fost seszaţi cu privire la dispariţia bărbatului de către un nepot al acestuia, care la rândul său a fost anunţat de poştaş că nu a fost găsit la domiciliu în momentul i-a dus pensia. 

Bărbatul suferea de un handicap sever, nu avea picioare şi de deplasa într-un scaun cu rotile. Cadavrul ar fi fost ţinut în frigider din 10 decembrie 2018. O vecină a relatat că în noaptea de Anul Nou l-a văzut pe fiul bărbatului, care a ieşit pe stradă ca să săbătorească Revelionul, şi l-a întrebat ce face acesta. „Pe acolo cu treaba lui”, i-a răspuns bărbatul. Femeia mai afirmă că erau foarte retraşi şi că poştaşul era printre singurele persoane care intrau în curte. 

Un vecin din localitate spune că el a auzit de la copiii din sat ce s-a întâmplat. „Erau numa ei. Maică-sa a murit, s-a aruncat la tren. Eu am fost aici la el acasă, l-am ajutat la treburile gospodăreşti”, a afirmat bărbatul. Potrivit acestuia, cei doi nu aveau o relaţie bună pentru că fiul bea mult şi pleca de acasă, fără ca să îi lase de mâncare.

Casa din satul Oiejdea unde a fost descoperit cadavrul

Faţă de fiul persoanei decedate a fost luată măsură reţinerii, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de cadavre. Poliţiştii continuă cercetările. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: