Decizie drastică în justiţie: bărbat condamnat la închisoare cu executare după ce a violat o femeie de 90 de ani

Decizie drastică în justiţie: bărbat condamnat la închisoare cu executare după ce a violat o femeie de 90 de ani

Un bărbat din Pianu de Jos a fost condamnat de Judecătoria Sebeş la 3 ani şi 7 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cuţitar Virgil (49 de ani) este acuzat că a agresat sexual o femeie în vârstă de 90 de ani în locuinţa acesteia. Violul a avut loc în 31 iulie 2018, iar prima decizie în dosarul penal a fost pronunţată în 28 ianuarie 2019. Pe lângă pedeapsa închisorii, inculpatul a mai fost obligat să plătească victimei daune morale în valoare de 3.000 de lei. Bărbatul a declarat anchetatorilor că ottul s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool.
 
„La data de 31.07.2018, inculpatul Cuţitar Virgil a consumat băuturi alcoolice în exces la un bar din localitatea Pianu de Jos, ajungând în stare avansată de ebrietate. Pe fondul consumului de alcool, în jurul orei 23.00, inculpatul s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate intenţionând să-şi mai procure alcool de la aceasta, aşa cum rezultă din propriile lui declaraţii. Inculpatul s-a deplasat prin spatele imobilului persoanei vătămate, a pătruns prin grădina locuinţei, după care a escaladat un gard, ajungând în curtea locuinţei.
 
De aici, inculpatul a pătruns în interiorul locuinţei, ajungând în camera unde locuia persoana vătămată, găsind-o pe aceasta culcată în pat. Aşa cum declară inculpatul, acesta s-a aruncat peste persoana vătămată şi a întreţinut un raport sexual normal, prin constrângerea acesteia. Încercând să scape, persoana vătămată a început să strige, inculpatul astupându-i gura de mai multe ori. În cele din urmă, observând că s-a aprins o lumină în încăperea învecinată şi că se apropie o persoană, inculpatul a fugit din încăpere, părăsind imobilul prin locul în care a venit”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş.
 
Bărbatul a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol şi 9 luni pentru violare de domiciliu. Prin contopire a rezultat pedeapsa finală de 3 ani şi 7 luni în regim de detenţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările