Crimă la Cugir. Tată şi fiică, înjunghiaţi în plină stradă. Bărbatul a murit la spital VIDEO

Crimă la Cugir. Tată şi fiică, înjunghiaţi în plină stradă. Bărbatul a murit la spital VIDEO

Tânără a fost internată la Spitalul Judeţean Alba. Foto: ziarulunirea.ro

O tânără şi tatăl ei au fost înjunghiaţi la Cugir, de un bărbat care a fugit. Totul s-a petrecut ziua, în plină stradă, într-un parc din centrul oraşului. Principalul suspect este fostul concubin al tinerei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Martorii povestesc că au auzit-o pe fată ţipând şi când au văzut ce se întâmplă au sunat la 112. Se pare că bărbatul a mai lovit-o pe fată cu cuţitul, chiar şi în prezenţa lor, după care a plecat. 

La sosirea ambulanţei şi poliţiştilor, ambele victime erau în stare foarte gravă, căzute lângă un copac. Agresiunea a avut loc sîmbătă după-amiază.
 
Din informaţile primite de la localnici este vorba despre un conflict mai vechi între agresor (în vârstă de 34 de ani, din Cugir, care este fostul concubin al tinerei, cu care are şi un copil) şi cei doi, care au obţinut şi o interdicţie ca acesta să se apropie de ei. Bărbatul i-a găsit pe stradă şi, pe fondul consumului de alcool, i-a atacat cu cuţitul.
 
Cele două victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba, iar agresorul a fost prins, la scurt timp, de echipajele de poliţişti şi jandarmi plecate în căutarea sa. În urma rănilor suferite, bărbatul înjunghiat a decedat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.


Tânăra rănită, în vârstă de 25 de ani, este în prezent internată în Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. Medicii au stabilizat-o şi speră ca starea ei să se îmbunătăţească. Agresorul se numeşte Ghinea Florin, are antecedente penale şi şi-a recunoscut fapta iar la finalul audierilor procurorii vor lua măsurile care se impun într-un astfel de caz. 

Bărbatul avea ordin de protecţie, respectiv nu avea voie să se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri atât faţă de fost concubină şi familia acesteia, cât şi faţă de părinţii săi. Ambele ordine au fost emise în luna august 2016 de către Judecătoria Alba Iulia. Tot la această instanţă se mai derulează un proces în care femeia solicită plata pensiei de întreţinere a copiilor de către bărbat.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: