A sunat la 112, a înjurat operatorul şi a reclamat că nu a venit taxiul pe care îl comandase. Ce amendă a primit de la jandarmi

A sunat la 112, a înjurat operatorul şi a reclamat că nu a venit taxiul pe care îl comandase. Ce amendă a primit de la jandarmi

Bărbatul a fost amendat de jandarmi cu 1.000 de lei

Un cetăţean din Alba Iulia, care a sunat nejustificat la 112 pe motiv că nu a venit taxiul pe care îl comandase, a fost amendat de jandarmi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, duminică, 19 ianuarie 2020, în jurul orei 03:30, un  echipaj de jandarmi a intervenit în Alba Iulia, în urma unui apel la 112 efectuat de către un bărbat, care era nemulţumit de faptul că taxiul pe care îl comandase nu a ajuns la timp.

Acesta a adresat injurii operatorului serviciului de urgenţă. Bărbatul de 29 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost identificat de către jandarmi, care l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, în baza OUG 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, jandarmii din cadrul Jandarmeriei Roşia Montană au intervenit în două cazuri de tulburare a ordinii publice. Un locuitor din satul Dărăoaia a solicitat intervenţia jandarmilor fără motiv întemeiat. La sosirea jandarmilor, aceştia au constatat că bărbatul se afla într-o stare vădită de ebrietate şi se manifesta violent,  aducând injurii locuitorilor. Bărbatul de 40 de ani, este cunoscut pentru comportamentul său, nefiind la prima faptă de acest gen  şi a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei pentru proferare de injurii, expresii jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor, apelarea nejustificată a intervenţiei forţelor de ordine şi tulburarea liniştii locuitorilor.

Tot în aceeaşi zi, jandarmii au intervenit într-un alt caz asemănător, în aceeaşi localitate, unde un bărbat de 33 de ani a tulburat liniştea şi ordinea publică prin strigăte, având asupra lui un cuţit, care a fost confiscat de către forţele de ordine. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 500 de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: