Şeful IPJ Alba, comisarul şef Florin Dogaru, testat pozitiv cu coronavirus

Şeful IPJ Alba, comisarul şef Florin Dogaru, testat pozitiv cu coronavirus

Comisarul şef Florin Dogaru

Şeful IPJ Alba, comisarul şef Florin Dogaru, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. La IPJ Alba este în plină evoluţie un focar de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comandantul IPJ Alba a fost testat pozitiv marţi, 27 octombrie 2020. Instituţia are de câteva zile un focar în evoluţie, peste 30 de poliţişti de la mai multe structuri fiind infectaţi cu COVID-19.

Comisarul şef Florin Dogaru are 50 de ani şi conduce IPJ Alba din noiembrie 2018. La fel ca şi colegii săi, Dogaru urmează să se izoleze pentru 14 zile.

Acesta urmează să fie înlocuit de către un adjunct în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Marţi în judeţul Alba au fost confirmate în ultimele 24 de ore, 64 de cazuri de COVID-19. Numărul total de îmbolnăviri de la începutul pandemiei a ajuns la 4385, în judeţul Alba.

De asemenea, 1.545 persoane au fost declarate vindecate şi s-au înregistrat 129 decese. Luni, în Alba au fost prelucrate 345 de probe. Numărul total de teste efectuate până în prezent în judeţ a ajuns la 99.387.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările