Wizz Air lansează noi zboruri către Grecia şi Italia, la preţuri mici

Wizz Air lansează noi zboruri către Grecia şi Italia, la preţuri mici

FOTO Shutterstock

Wizz Air anunţă două noi rute din Cluj-Napoca către Chania, Grecia şi Catania, Italia, cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă spre Chania şi două zboruri săptămânale în zilele de marţi şi sâmbătă spre Catania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele zboruri pe aceste două noi rute vor decola de pe aeroportul din Cluj-Napoca în data de 12 iunie 2021. Tarifele încep de la 119 RON / 24.99 EUR* iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.
 
Aceste două noi rute suplimentează legăturile existente operate deja de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către insula grecească Creta şi insula italiană Sicilia, ambele destinaţii populare de vacanţă pentru români. Astfel, pasagerii din Cluj-Napoca şi din împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către noi destinaţii de vacanţă din Grecia şi Italia în această vară.
 
Grecia şi Italia sunt două popoare cu o istorie bogată, fiind preferate de turişti din toată Europa pentru plajele, natura încântătoare şi ospitalitate. Faimoasă pentru plajele relaxante sau viaţa de noapte agitată, insula Creta este o destinaţie perfectă pentru toate vârstele şi preferinţele. Pe lângă minunatele privelişti, Creta are totodată şi o lungă şi bogată istorie, influenţată de civilizaţia minoică. Cea mai mare insulă a Mării Mediterane, Sicilia, oferă atracţii deosebite în oraşul Catania, al doilea cel mai populat de pe insulă. Cu o colecţie desăvârşită de clădiri istorice în stilurile arhitecturale baroc şi rococo sau priveliştile incredibile ale Muntelui Etna, insula Siciliei şi oraşul Catania întâmpină în fiecare an milioane de vizitatori. Nu în ultimul rând, bucătăria grecească şi cea italiană sunt într-adevăr un răsfăţ al simţurilor.
 
Wizz Air îşi menţine poziţia din avangarda industriei spunând „da zborului” şi implementând măsuri stricte de sănătate şi igienă pentru a-şi proteja pasagerii şi echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile şi bacteriile din aer, noile protocoale respectă reglementările de distanţare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor şi reduc orice interacţiune sau contact fizic neesenţial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simţi încrezători că zboară în siguranţă spre destinaţie.
 
Pentru o garanţie în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.
 
Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem bucuroşi să anunţăm mărirea reţelei de rute din România către Grecia şi Italia prin două noi destinaţii în splendidele insule ale Cretei şi Siciliei. Prin cele două rute din Cluj-Napoca către Chania şi Catania, oferim mai multe destinaţii încântătoare de vacanţă românilor, care se pot bucura de tarife ultra-ieftine şi zbura în siguranţă către destinaţia estivală preferată la bordul unor aeronave moderne. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători către aceste frumoase destinaţii însorite.”
 

CELE MAI NOI RUTE WIZZ DIN CLUJ-NAPOCA

 

RUTĂ

ZILE

DATĂ START

TARIF DE LA*

Cluj-Napoca – Chania

sâmbătă

12 iunie 2021

149 RON / 29.99 EUR

Cluj-Napoca – Catania

marţi, sâmbătă

12 iunie 2021

119 RON / 24.99 EUR

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările