România, printre cele mai căutate destinaţii din lume în 2020. Pe ce loc ne plasează Airbnb şi cum este descrisă ţara noastră

România, printre cele mai căutate destinaţii din lume în 2020. Pe ce loc ne plasează Airbnb şi cum este descrisă ţara noastră

România se află printre cele mai căutate destinaţii turistice de anul viitor, potrivit unui clasament efectuat de Airbnb în baza datelor privind rezervările deja făcute.

Compania americană a prezentat un top cu 20 dintre cele mai solicitate destinaţii din întreaga lume, în care România este plasată pe locul al cincilea, cu o creştere de 298% a numărului de rezervări de la an la an.

„România, cu dealurile sale neîntinate şi sate vechi, este destinaţia perfectă pentru cine caută ceva în afara circuitelor clasice. Ţara are unele dintre cele mai bine conservate păduri virgine din Europa şi, potrivit Indicelui privind performanţa mediului pe 2018, se află pe locul 15 în lume în ceea ce priveşte vitalitatea ecosistemului”, este descrierea făcută de Airbnb ţării noastre.

Iată cele 20 de destinaţii pentru 2020, bazate pe creşterea de la an la an a rezervărilor:
 
1. Milwaukee, WI, SUA
 
2. Bilbao, Spania
 
3. Buriram, Thailanda
 
4. Sunbury, Victoria, Australia
 
5. România
 
6. Xi’an, China
 
7. Eugene, OR, SUA
 
8. Luxemburg
 
9. Guadalajara, Mexic
 
10. Vanuatu
 
11. Cali, Columbia
 
12. Cape Canaveral, FL, SUA
 
13. Aberdeen, Scoţia
 
14. Courtenay, BC, Canada
 
15. Ubatuba, Brazilia
 
16. Les Contamines-Montjoie, Franţa
 
17. Tokyo, Japonia
 
18. Kerala, India
 
19 .Malindi, Kenya
 
20. Maastricht, Olanda

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: