Un bărbat acuză pisica familiei pentru faptul că soţia sa a rămas însărcinată. Ce a făcut animalul

Un bărbat
acuză pisica familiei pentru faptul că soţia sa a rămas însărcinată. Ce a făcut
animalul

Cuplul a trecut peste şoc şi se pregăteşte acum pentru venirea pe lume a copilului.

Un bărbat şi soţia sa dau vina pe pisica familiei pentru faptul că femeia a rămas însărcinată. Cuplul, care are deja un copil, plănuia să aibă un al doilea copil dar au amânat dcizia din cauza pandemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia lua pastile anticoncepţionale, dar a întrerupt tratamentul şi cei doi au început să folosească prezervative.

Şi în ciuda faptului că această metodă oferă o eficienţă de 98% atunci când este utilizată corect, femeia a rămas însărcinată după ce a întreţinut relaţii sexuale, conform Daily Star.

După testul pozitiv, bărbatul a verificat mai bine prezervativele din sertar şi a văzut că aveau găuri mici. Cei doi şi-au dat seama că animăluţul „malefic“ s-a jucat cu lucrurile depozitate într-un sertar şi a reuşit să găurească toate prezervativele.

„În primele luni după ce am adoptat-o, mă trezeam dimineaţa şi toate dulapurile din bucătărie erau deschise”, a spus bărbatul.

Când soţia sa a început să aibă simptome de sarcină, au făcut un test de sarcină şi şi-au dat seama că pisica se jucase cu toate prezervativele din sertar.

„Dintr-o dată m-a izbit... M-am dus la sertar şi toate prezervativele aveau urme de gheruţe şi de dinţi pe ele”, a spus bărbatul.

Cuplul a acceptat situaţia şi a decis să se bucure de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor.

„Abia aştept să îi explic fiului sau fiicei mele că îi datorează existenţa pisicii”, a spus viitorul tată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: