O femeie de 100 de ani susţine că a descoperit „elixirul tinereţii“: ce băutură consumă zilnic

O femeie de 100 de ani susţine că a descoperit „elixirul tinereţii“: ce băutură consumă zilnic

O femeie de 100 de ani susţine că a descoperit „elixirul tinereţii FOTO metro.co.uk

La împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani, o britanică spune că a descoperit secretul longevităţii. Aceasta consumă în fiecare zi o băutură pe care o consideră „elixirul tinereţii“.

Ştiri pe aceeaşi temă

La împlinirea vârstei de 100 de ani, o femeie susţine că secretul longevităţii sale este o halbă zilnică de bere neagră.

Doris Olive Netting, din Anglia, a folosit acest secret încă de la vârsta de 30 de ani, iar la venerabila vârstă de 100 de ani a lansat o campanie prin care susţine consumul de bere, amintind de beneficiile acestei băuturi, atunci când este consumată cu moderaţie, scrie The Independent.

Pasiunea femeii pentru bere este atât de cunoscută încât aceasta şi-a organizat petrecerea aniversară de 100 de ani din azilul din Plymouth, folosindu-se te tematica unei mărci de bere irlandeze.

„Refuză să petreacă o zi fără să consume o bere“, a spus Tammy,  nepoata de 37 de ani a femeii.

Doris crede că longevitatea ei se datorează aportului de fier din bere.

„La vârtsa ei, se descurcă foarte bine. E remarcabilă“, a dăugat Tammy.

Înainte de a se muta în casa de îngrijire a familiei Parkwood, Netting locuia singură în casa ei din Plymouth. Soţul ei, Percy Netting, a murit în anii '70. Casa ei a fost distrusă în timpul războiului, când a fost evacuată în Modbury, în sudul oraşului Devon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările