HOROSCOP 2020 va fi anul marilor transformări pentru majoritatea nativilor

HOROSCOP 2020 va fi anul marilor transformări pentru majoritatea nativilor

Anul 2020 aduce schimbări majore pentru fiecare nativ

Anul 2020 aduce mari transformari, care vizează toate cele 12 zodii, unele în prima parte din an, celelalte în a doua jumătate, potrivit astrologului Maria Sârbu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec - Succes profesional, transformări pe scena dragostei

Pentru tine anul 2020 este un an al marilor schimbări, în general de personalitate. Acolo unde nu ai avut curaj sau acolo unde ai fost impulsiv va trebui să te schimbi. În dragoste, 2020 te va schimba şi te va învăţa să iubeşti romantic, implicat, boem. Pe plan profesional vei înregistra cea mai mare creştere din istoria familiei tale, dacă ai curajul să-ţi accepţi cu adevărat competenţa. În toamnă vei primi şi câteva lecţii care te vor ajuta să-ţi construieşti varianta ta cea mai bună. Tot ce îţi doreşti se va împlini în primele două luni din an.

Taur – Recunoaştere, transformări în business

Succesul tău poate veni din străinătate sau din dezrădăcinarea ta pentru a putea cuceri drumul succesului cu toate abilităţile şi cu toată competenţa. În dragoste se pot ivi mari încercări, poţi primi declaraţii pline de romantism sau poţi regăsi o iubire mai veche. Profesional vei avea un parcurs excepţional în ultimele două luni din an. Atenţie la sănătate, în special la aciditatea din organism. Ai investiţii de făcut pentru businessul tău în primăvară.

Gemeni – 2020 aduce transformările cele mai mari

Transformări importante se produc pe drumul vieţii tale de doi-trei ani, dar cele mai mari urmează în 2020. Un an magic sau un an greu, depinde de tine. Scopul acestor transformări este acela de a deveni competent şi în zona spirituală a vieţii tale şi de a reface conexiunea cu cele mai mari valori personale. Dacă spiritul este separat de tine şi dacă tu cauţi în material satisfacţiile, atunci este foarte posibil ca lecţiile spirituale să vină sub forma unor veşti foarte neplacute. Anul 2020 îţi poate aduce fericirea dacă vei fi pregătit pentru ea. O dorinţă necesită multă determinare. În dragoste apar schimbări pozitive.

Rac - Succes relaţional şi profesional, dar cu mult efort

2020 te susţine în drgoste şi te va ajuta să avansezi în etapele de cuplu. Este un an în care poţi primi binecuvântarea astrelor dacă eşti singur sau poţi realiza lucruri mari împreună cu persoana iubită. Profesional, trebuie să depui mult efort şi să dai dovadă de multă ambiţie dacă vrei să atingi competenţe majore. Sănătatea poate să îţi creeze neplăceri în lunile mai şi iunie. Tu încă trăieşti perioada cea mai savuroasă a vieţii tale, o perioadă în care îţi sunt oferite toate resursele necesare pentru a creste.

Leu - Cele mai mari rezolvări şi succes profesional

Urmează un an de mari realizări profesionale. Lecţii de apreciere, de curaj, fortă şi încredere te vor ghida în evoluţia ta pe parcursul acestui an. Este un an de reformulare a viitorului, de regândire a traseului tău şi de restabilire a priorităţilor. Îţi vei da seama că trebuie să faci şi multe schimbări în viaţa ta. Unii dintre nativi pot primi o şansă reală în alt oraş sau în altă ţară. Perioada cea mai benefică este ianuarie-mai. În dragoste poţi face paşi mari şi declaraţii importante. Atenţie la sănătate în lunile iunie şi iulie.

Fecioară - Un an al extremelor

Pentru tine, 2020 este anul ce poate debloca multe lucruri pentru a-ţi primi puterea, asta dacă vei şti să-ţi păstrezi motivaţia. Luptele tale vor fi mai degrabă spirituale. Ai nevoie să îţi conservi energia şi să te ţii departe de conflicte. O poveste pasională de dragoste şi o altă poveste din interes pot fi prezente în viata ta relaţională. Profesional, apar lecţii pe zona de comunicare, concentrare, înţelegere. Atenţie la sănătatea unui părinte sau a cuiva drag.

Balanţă - Succes în planurile personale şi poveşti de dragoste

Pentru tine, 2020 vine cu realizări mari în plan familial. Dacă te gândeşti la achiziţionarea unui imobil sau înmulţirea membrilor familiei este un an minunat. Pentru cei singuri, 2020 aduce o şansă importantă. Interacţiunile cu ceilalţi pot fi lecţii de personalitate şi eşti în anul în care trebuie să susţii şi să motivezi persoana iubită, să fii acolo şi să fiţi o echipă bine armonizată. Dacă vei fi prea autonom, independent sau dacă respingi cu uşurinţă nevoile celuilalt, atunci lecţiile şi reproşurile te vor învăţa cum să corectezi. Acest an îţi aduce marea ta poveste de dragoste, redescoperirea iubirii: în tine şi în cei din jur. 

Scorpion - Realizări intelectuale majore, transformări

Pentru Scoropioni, 2020 va fi anul marilor schimbări. În primul rând îţi vei schimba ideile şi modul de gândire, mai ales după lunile mai-iunie. În ceea ce priveşte profesia, va fi nevoie să depui mult efort în toamna acestui an. Dacă vrei să pătrunzi pe alte domenii sau să faci paşi mari în zona de vânzări, este anul cel mai benefic. Dragostea îţi va răscoli toată fiinţa şi celulele pentru a te reconstrui şi pentru a conserva starea de bine la interior. Pentru unii nativi este foarte important să înceapă activităţi sportive.  

Săgetător - Mari realizări financiare, dar atenţie la sănătate

2020 este anul care îţi va arăta dacă ai învăţat sau nu lecţia încrederii în ultimul deceniu sau dacă urmează să o înveţi în deceniul următor. Un an excepţional în plan financiar, dar şi investiţii pe măsură. Riscurile şi excesele pot fi parte din acest an mai mult decât în ultimii 10 ani. Motivarea şi competenţa sunt pentru tine caracteristici primordiale în prima parte din an. În cuplu poţi avea parte de unele încercări, iar pentru cei singuri se poate preconiza un mare pas în a doua jumătate de an.

Capricorn - transformari în plan personal

Niciun alt an nu va mai fi ca acesta pentru tine. Tot ce ai nevoie stă în puterea ta şi totul merge până acolo unde imaginaţia ta poate ajunge. Poţi realiza cele mai mari lucruri şi poţi atinge orice ţel. Un an complet şi plin de energii ce te ghidează şi te susţin. Depinde doar de tine să fii capabil să faci paşii de început şi să urmezi calea.

Vărsător  - Cele mai mari revelaţii, un an spiritual

Primul trimestru, ianuarie-mai, este cel mai răscolitor. Ai nevoie să îţi îmbunezi demonii şi stările. Trebuie să găseşti pacea în tine, indiferent de frici şi conservând resursele de care dispui. A doua perioadă, mai-noiembrie, este una foarte complexă. Atenţie la eforturi, la nervozitate şi la accidentări.
Unii nativi ar putea descoperi că sunt trădaţi, înşelaţi de cineva apropiat şi drag. Ultimele săptămâni din 2020 vor fi cele care te vor împinge spre evoluţie, astfel că în 2021 vei urca până la cea mai înaltă treaptă. Competenţa reală şi profundă îţi va face viaţa mai frumoasă şi mai uşoară şi va da startul unui nou deceniu magic pentru tine. Pe plan sentimental ai parte de o dragoste intensă.

Peşti – Vi se împlinesc cele mai mari dorinţe

În 2020 te poţi căsători sau vei avea în familie o nuntă. Îţi împlineşti cele mai arzătoare dorinţe. Unii nativi vor avea protecţia unor persoane de o mare valoare, alţii pot realiza mari spectacole sau mari expuneri în public. În plus, pentru unii nativi se prevede schimbarea casei şi noi investiţii şi începutul unui business. Energie proaspată în toate ale vieţii, motivare financiară, competenţă şi realizări familiale.
Comunicarea cu cei dragi va fi foarte importantă. Atenţie la sănătatea unui părinte sau a cuiva drag în perioada mai-iunie.

Horoscop realizat de astrologul Maria Sârbu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările