Ce complimente să faci unei femei: laudă-i silueta şi o vei cuceri! Află ce NU trebuie să-i spui

Ce complimente să faci unei femei: laudă-i silueta şi o vei cuceri! Află ce NU trebuie să-i spui

Vei cuceri o femeie şi dacă îi spui că are un păr frumos sau că miroase plăcut

În topul complimentelor preferate de reprezentantele sexului feminin se află cele care sunt legate de siluetă. Vezi care sunt celelalte 9 din topul alcătuit de sociologii britanici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă trăsăturile feţei au fost cele care te-au atras la parteneră, dacă vrei să-i câştigi inima, spune-i că este suplă! Aceasta este sfatul unor sociologi britanici, care au făcut un sondaj comandat de Dental Care Plus Implant Centres. 2.000 de bărbaţi şi de femei au răspuns unor întrebări legate de lucrurile pe care vor sau, din contră, nu-şi doresc să le audă de la cei din jur.

Patru din zece femei sunt încântate atunci când o persoană le laudă silueta, după cum reiese din sondajul britanic. În topul complimentelor preferate se află şi cele legate de zâmbet sau de podoaba capilară a femeii. Un purtător de cuvânt al Dental Care Plus Implant Centres a declarat pentru dailymail.co.uk: „Femeile sunt fiinţe complexe, iar bărbaţii care cred că nu pot da greş cu un compliment se înşală. Reprezentantele sexului feminin preferă orice compliment legat de frumuseţea lor. Însă ele vor mai ales să arate că au o siluetă frumoasă, aşa încât orice menţiune legată de slăbit este o modalitate sigură de a câştiga bile albe".

Iată un top al celor mai bune complimente pe care i le poţi face unei femei:

1. Ai slăbit.
2. Ai un zâmbet frumos.
3. Miroşi bine.
4. Ai un păr frumos.
5. Rochia aceasta ţi se potriveşte foarte bine.
6. Culoarea aceasta îţi vine foarte bine.
7. Îmi place cum te-ai îmbrăcat.
8. Ai ochi frumoşi.
9. Eşti suplă.
10. Arăţi superb.

Se înţelege că un bărbat care face remarci negative cu privire la silueta unei femei nu va reuşi să intre în graţiile acesteia. Pentru un sfert dintre femeile intervievate, un alt lucru pe care bărbaţii nu ar trebui să-l spună ar fi acela că femeia seamănă cu mama ei.

Iată ce NU trebuie să spui niciodată unei femei:

1. Pari obosită.
2. Nu eşti într-o formă bună.
3. Arăţi în regulă.
4. Te-ai îngrăşat puţin.
5. Semeni cu mama ta.
6. Nu arăţi aşa de rău cum credeam.
7. Eşti mai inteligentă decât pari.
8. Arăţi mai puţin obosită azi.
9. Ai forme generoase.
10. Eşti solidă.

Bărbaţii sunt înţeleşi greşit uneori

O altă constatare făcută în urma sondajului este aceea că reprezentanţii sexului masculin nu ştiu să-şi aleagă întotdeauna cuvintele potrivite şi sunt înţeleşi grşit de către femei. De exemplu, o cincime din femeile chestionate au avut convingerea că partenerul le-a jignit atunci când le-a spus ca au forme sau că s-au îmbrăcat cu haine prea stâmte când bărbaţii le-au spus că hainele lor sunt mulate. „Majoritatea bărbaţilor probabil că se tem să nu dea greş, aşa că nu mai încearcă să fie drăguţi. Ei trebuie doar să cântărească mai bine modul în care aleg să exprime un compliment, pentru a nu fi înţeleşi greşit", mai spune purtătorul de cuvânt al clinicii care a comandat sondajul.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările