Cât costă „verigheta inteligentă”, inelul care te lasă să simţi bătăile inimii soţului sau soţiei în timp real VIDEO

Cât costă „verigheta inteligentă”, inelul care te lasă să simţi bătăile inimii soţului sau soţiei în timp real VIDEO

Preţul pentru o pereche de inele se încadrează între 500 şi 2.600 de euro. Startul precomenzilor pentru verighetele hi-tech a fost dat pe 2 august şi se încheie la sfârşitul lunii. FOTO elitereaders.com

O companie elveţiană a realizat „cel mai sofisticat inel din lume”, după cum a fost descrisă verigheta dotată cu mai mult de 100 de componente microscopice, conectată la o aplicaţie pentru telefonul mobil, graţie căreia partenerii îşi pot simţi bătăile inimii în timp real, oriunde s-ar afla.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bijuteriile inteligente pot fi realizate din oţel inoxidabil, platină, aur roz sau argint şi încrustate cu safire. Tocmai de aceea, preţul pentru o pereche de inele se încadrează între 500 şi 2.600 de euro. Startul precomenzilor pentru verighetele hi-tech a fost dat pe 2 august şi se încheie la sfârşitul lunii.

Verighetele sunt prevăzute cu baterii circulare, care se încarcă prin intermediul unor celule fotovoltaice minuscule şi se aprind în ritmul bătăilor de inimă.

După ce fiecare partener îşi descarcă aplicaţia pe telefon, o corelează cu inelele şi adaugă profilul celui iubit, nu trebuie decât să atingă verigheta pentru a simţi bătăile inimii pulsând pe inelar.

FOTO elitereaders.com

FOTO elitereaders.com

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: