3 zodii care nu uită şi nu iartă: vor face orice pentru a duce planul de răzbunare la final

3 zodii
care nu uită şi nu iartă: vor face orice pentru a duce planul de răzbunare la
final

3 zodii care nu uită şi nu iartă

Dacă le răniţi ego-ul, indiferent dacă este vorba de umilire, trădarea sau jignire, aţi pus în mişcare un lanţ oribil de evenimente care nu se va termina până ce nu vă va vedea la pământ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scorpion: îşi vor seta ca misiune să te distrugă

Dacă greşeşti în faţa unui Scorpion, ar fi înţelept să dormi cu un ochi deschis. Răzbunarea este numele de familie al Scorpionului. Alege cea mai dureroasă formă de răzbunare şi se asigură că suferinţa voastră nu se termină niciodată. Veţi fi în genunchi şi vă veţi ruga pentru iertare până când vor ajunge să uite ce le-aţi făcut. Pentru ei, răzbunarea este un lucru normal şi o văd ca pe un mod de a echilibra relaţiile în Univers, scrie elitedaily.com

Capricorn: nu vor uita vreodată că le-ai greşit

Dacă le răniţi ego-ul, indiferent dacă este vorba de umilire, trădarea sau jignire, aţi pus în mişcare un lanţ oribil de evenimente care nu se va termina până ce Capricornul nu vă vede la pământ. Va avea grijă să îţi dea de înţeles că totul este în regulă între voi, dar în spate te va defăima, îţi va sabota succesul şi va încerca să te distrugă complet. Îţi vei da seama ce se întâmplă când deja e prea târziu. Ei au luptat pentru acest moment mult prea mult pentru a avea vreo şansă de a câştiga în faţa lor.

Taur: devii prada lor pentru totdeauna. Te otrăvesc încet, dar sigur…

Chiar dacă au trecut ani de când le-aţi greşit, un Taur nu uită şi nu iartă. Dorinţa de răzbunare rămâne permanentă. Răzbunarea unui Taur este calculată, lentă şi de durată. Îşi iau timpul necesar pentru a se asigura că planul de răzbunare va funcţiona şi atacă atunci când te aştepţi mai puţin. Dreptatea este incredibil de importantă pentru un Taur. Va face tot ce îi stă în putinţă pentru a se asigura că faptele nu rămân nepedepsite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările