Horoscopul copiilor 2015: ce talente şi sensibilităţi au micuţii în funcţie de semnul astral sub care sunt născuţi

Horoscopul copiilor 2015: ce talente şi sensibilităţi au micuţii în funcţie de semnul astral sub care sunt născuţi

Horoscopul copiilor 2015. FOTO ganeshaspeaks.com

Horoscopul copiilor 2015. Astrele au încă de la naştere un cuvânt de spus în ceea ce priveşte modul în care fiecare copil va evolua în viaţă, iar părinţii au posibilitatea de a descoperi de la bun început acele abilităţi care trebuie stimulate sau problemele pe care ar putea să le întâmpine cu un mic Berbec, Scorpion, Rac sau cu oricare dintre cele 12 zodii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscopul copiilor 2015. BERBEC 21 Martie - 20 Aprilie

Copilul Berbec are nevoie de multă atenţie, pe care şi-o reclamă încă de la naştere, mai ales când vine vorba de adultul său preferat. Ţinând cont de faptul că Berbecul este un semn masculin, cei mai mulţi copii Berbec sunt mai apropiaţi de taţi. Activi şi energici, părinţii copiilor Berbec vor trebui să fie în permanenţă cu ochii pe ei, mai ales că sunt mai predispuşi la accidente decât alţi nativi în primii ani de viaţă, cum ar fi loviturile în zona capului. În ceea ce priveşte obiceiurile alimentare, copilul Berbec este destul de mofturos, preferând să se limiteze la acelaşi tip de mâncare zile la rând.

La joacă:

Berbecul excelează la capitolul inteligenţă, prin urmare trebuie stimulaţi de la vârste mici să rezolve puzzle-uri, cele mai potrivite jocuri fiind cele educative. În ceea ce îi priveşte pe băieţii Berbec, aceştia sunt războinci înnăscuţi, aşa că le puteţi oferi jucării moi pe care le pot lovi după bunul plac. Mai târziu pot dovedi aplecare spre curse de maşini.
Fetiţele sunt cochete de la vârste mici şi dacă părinţii nu le satisfac această plăcere, mamele ar trebui să-şi păzească trusa de machiaje şi garderoba. Independenţi şi temperamentali, micii Berbeci trebuie lăsaţi să se calmeze când sunt furioşi. Părinţii nu ar trebui să-i oblige să se joace cu alţi copii atunci când nu doresc acest lucru. În relaţia cu ceilalţi copii, Berbecului îi place să fie şeful, fiind lideri înnăscuţi, gata să-şi conducă amicii spre aventură.

Sfaturi pentru părinţi:

Nu uitaţi să vă arătaţi entuziasmaţi atunci când reuşesc ceva anume şi oferiţi-le recompense atunci când merită, dar nu tot timpul, pentru că nu se vor mai opri din cerut. Încercaţi să-i învăţaţi să accepte când li se spune „Nu“ de la o vârstă cât mai mică. Berbecii sunt „divele“ cu toane ale zodiacului, aşa că încercaţi să preveniţi din timp problemele. Copilul Berbec este foarte grijuliu şi loial cu fraţii sau surorile sale. Dintre fraţi, Berbecul este cel care se va împotrivi cel mai tare şi vă va ţine piept când veţi încerca să impuneţi disciplina.

Horoscopul copiilor 2015. TAUR  21 Aprilie - 21 Mai

Părinţii copilului Taur vor fi fericiţi dintr-un punct de vedere: este un copil care transformă dormitul într-o formă de artă, aşa că nu este de regulă genul care are nevoie de prea mult legănat ca să aţipească. Pe de altă parte, Taurul se lasă pradă celor cinci simţuri, deci când îi este foame, vrea să se joace sau să doarmă, exact asta trebuie să se întâmple, altfel va face în aşa fel încât să-şi impună dorinţa. Aflaţi sub influenţa planetei Venus, nativii acestei zodii au şanse să primească titlul de cel mai drăgălaş copil, urmare a atitudinii relaxate pe care o are. La fel ca micuţii Berbeci, şi Taurii, mai ales băieţii, adoră să „se lupte“ cu jucăriile de la vârste foarte mici.

La joacă:

Taurul este semn de pământ, prin urmare aceşti copii tânjesc să se joace în aer liber, în natură, le plac sporturile de echipă atunci când cresc suficient pentru asta. Au ureche muzicală şi învaţă repede să cânte la instrumente muzicale, mai ales să bată la tobe sau să cânte cât îi ţine gura. Posesiv, copilul Taur va prefera să se joace împreună cu fraţii săi în loc de alţi copii.

Sfaturi pentru părinţi:

Trebuie învăţaţi de mici că nu trebuie să folosească forţa pentru a-şi rezolva problemele cu ceilalţi copii, pentru că au tendinţa de a-i lovi. Copilului Taur îi place să se simtă util şi poate fi implicat de mic în anumite activităţi domestice, mai ales că are şi o latură comodă, care îl poate transforma într-un leneş fără pereche. Se simt motivaţi când sunt apreciaţi. Copilul Taur se numără printre micuţii care adoră să stea cu degetul în gură şi să introducă în cavitatea bucală tot ce prind. Trebuie să i se repete cu calm, de zeci de ori, ceea ce trebuie să facă atunci când pare că nu aude, aşa că părinţii trebuie să dea dovadă de răbdare fără sfârşit.

Horoscopul copiilor 2015. GEMENI  22 Mai - 21 Iunie

Despre copilul Gemeni se spune că are potenţialul să devină un mic Einstein într-o bună zi. Este posibil să dea semne în acest sens de foarte timpuriu, când ori va începe să citească mai repede decât alţi copii, ori va avea un alt talent ieşit din comun. În orice caz, viaţa nu va fi deloc plictisitoare pentru părinţii unui copil din Gemeni. Firea sa curioasă îl determină să verifice orice, motiv pentru care adulţii trebuie să ia măsuri de siguranţă. Excelează la capitolul comunicare şi graţie imaginaţiei debordante se poate număra printre copiii care au prieteni imaginari.

La joacă:

Copilul Gemeni are adesea abilităţi tehnice, aşa că mulţi vor excela la utilizarea calculatoarelor, dar asta va însemna şi că vor petrece foarte mult timp lipiţi efectiv de astfel de dispozitive. Au capacitatea de a învăţa să cânte rapid după ureche, aşa că ar trebui ca părinţii să-i încurajeze în această direcţie. Le plac jucăriile ştiinţifice, jocurile de tip detectiv sau seturile de chimie. Sunt buni la învăţat limbi străine şi au calităţi extraordinare pentru actorie. Pentru că sunt firi sociabile, copiii Gemeni trebuie incluşi cât mai repede în comunitate, la grădiniţă.

Sfaturi pentru părinţi:

Părinţii ar trebui să le ofere răspunsuri gândite la multitudinea de întrebări „de ce?“, pentru că nu prea este genul de copil care va accepta uşor un răspuns de tipul „pentru că aşa spun eu“. Au o logică de admirat şi respectă regulile atunci când le sunt explicate cum trebuie.
Pentru că nativii din Gemeni sunt renumiţi că au două feţe, copilul din această zodie va lua destul de greu o decizie. Tocmai de aceea, părinţii trebuie să-i încurajeze să ia decizii pentru ca pe viitor să nu se teamă să ia hotărâri.
Nativul din Gemeni trebuie încurajat să-şi dezvolte talentele de care va da dovadă, aşa că părinţii ar trebui să ia în considerare cursuri care îi vor dezvolta abilităţile native. Sunt copii care ştiu cum să se folosească de cuvinte pentru a manipula, aşa că părinţii ar trebui să le arate în mod constant că sunt conştienţi de miciunile pe care le spun, chiar şi dacă sunt nevinovate.

Horoscopul copiilor 2015. RAC 22 Iunie - 22 Iulie

Copilul Rac tinde să dezvolte o relaţie foarte apropiată cu părintele de sex feminin, nu întâmplător acest semn este asociat cu energia maternă. Este copilul care va sta agăţat de mamă de la bun început şi cu greu se va desprinde de fustele ei. Sunt copii care plâng mult ca bebeluşi şi sunt foarte capricioşi. Emoţionali, copiii Rac tind să-şi găsească alinarea în mâncare, aşa că atunci când se tem sau nu sunt în apele lor vor băga tot felul de lucruri în guriţă. Vor avea cel mai probabil o jucărie preferată, de care se vor ataşa şi la care vor renunţa cu greu. În preajma persoanelor străine vor pânge.

La joacă:

Sunt iubitori şi adoră să aibă jucării din pluş pe care să le îngrijească. De aceea, sunt copiii potriviţi să aibă un animal de companie.
Le place să se facă utili în bucătărie şi trebuie implicaţi în pregătirea meselor. Dau dovadă de talent artistic, ceea ce înseamnă că le place să deseneze să picteze. Cărţile cu imagini sunt ideale pentru a-i ajuta să înveţe să citească. Are nevoie de momentele sale de linişte pentru a se simţi bine şi nu-i place să i se impună să se joace cu cineva.

Sfaturi pentru părinţi:

Nu ridicaţi vocea în prezenţa sa pentru că este foarte sensibil. Pot ajunge să se învinuiască pentru lucruri de care nu se fac vinovaţi. Au tendinţa de a se erija în rolul părintelui în relaţia cu fraţii mai mici. Sunt timizi şi retinceţi în preajma străinilor şi au tendinţa de a deveni singuratici. Aşa că părinţii ar trebui să-I încurajeze să socializeze de la o vârstă foarte mică. Adesea, pentru a-şi masca timiditatea, copilul Rac va încerca să se comporte ca un adult în relaţia cu ceilalţi copii, aşa că are potenţial să devină agresiv cu cei care nu-i fac pe plac. Faptul că sunt tăcuţi nu înseamnă că nu au nevoie de prea multe. Adesea preferă să nu-şi exprime dorinţele, ceea ce îi face să aibă resentimente. Latura aceasta se poate dovedi dificilă la vârsta adolescenţei.

Horoscopul copiilor 2015. LEU 23 Iulie - 22 August

Mereu cu zâmbetul pe buze, copilul Leu are şi momente în care îşi iese din fire ca nimeni altul. Le place să se joace, indiferent de ce tip de activitate este vorba. Atâta timp cât sunt liberi şi pot fi creativi, nativii Leu sunt fericiţi. Adoră culorile vii şi jucăriile zgomotoase. Le place să le facă pe plac celor din jur, aşa că nu au linişte până nu descoperă punctul slab al fiecărui adult. Dau dovadă de încăpăţânare când trebuie să meargă la culcare pentru că debordează de energie. Prin urmare, o idee bună este ca părinţii să-I îndrepte spre sporturi solicitante, precum gimanstica, dar şi spre actorie, ţinând cont de faptul că au talent în această zonă.

La joacă:

Le place să dea spectacole pentru un public format din copii şi adulţi. Adoră să primească aplauze. Le place să care cu ei tot ceea ce au mai de preţ, aşa că în vacanţe s-ar putea să vă treziţi cu o valiză burduşită. Este grijuliu cu animalele şi de aceea va da dovadă de responsabilitate dacă îi veţi cumpăra un animal de companie. 

Sfaturi pentru părinţi:

Leii sunt luptători şi tânjesc mereu să fie cei mai buni, aşa că nu trebuie împinşi de la spate pentru a obţine rezultate, pentru că riscaţi să-l transformaţi într-un mic dictator. Are un simţ artistic dezvoltat şi ar trebui încurajat să se implice în realizarea de obiecte de décor pentru propria cameră, cadouri realizate chiar de ei etc. Au tendinţa să fie egoişti, aşa că părinţii ar trebui să lucreze din timp la capitolul generozitate. Sunt independeţi, aşa că ar trebui învăţaţi să-şi rezolve singuri problemele atunci când pot, nu trebuie cocoloşiţi, chiar dacă au nevoie de atenţie, la fel ca orice copil.

Horoscopul copiilor 2015. FECIOARA 23 August - 22 Septembrie

Copiii Fecioară ştiu foarte bine ce le place şi părinţii vor afla cu siguranţă ce nu le place, mai ales când vine vorba de mâncare. Sistemul digestiv ţine de acest semn zodiacal, ceea ce înseamnă că ar putea să aibă nevoie de o dietă mai aparte sau că va fi o persoană pretenţioasă în ceea ce priveşte mâncarea. Aceşti copii au nevoie de o rutină, deci de un program destul de strict. Le place ordinea şi preferă să aibă o cameră cât mai puţin aglomerată, vopsită în alb. Aflate sub influenţa planetei Marte, Fecioarele învaţă adesea să vorbească sau să citească destul de devreme. Le plac puzzle-urile şi cărţile. Chiar dacă par nişte îngeraşi, pe măsură ce cresc au potenţial să devină răutăcioşi. Le place să construiască singuri diverse lucruri, fiind foarte pricepuţi la lucru manual.

La joacă:

Îi place să fie de ajutor şi părinţii ar trebui să transforme activităţi obişnuite în joacă. Dacă un copil ar putea transforma spălatul vaselor în ceva amuzant, micuţa Fecioară este aceea. Fecioarele sunt vorbăreţe şi au nevoie să fie înconjurate de o mulţime de prieteni. Din moment ce sunt mai comunicativi decât copiii din alte zodii, preferă de regulă să stea în preajma adulţilor sau a copiilor mai mari. Cu fraţii sau copiii mai mici poate face pe şeful, va fi foarte critic, atitudine care ar putea să-i cauzeze neplăceri. Părinţii ar trebui să-i încurajeze de mici să socializeze cu copii de vârsta lor pentru a se obişnui să se comporte mai blând cu ei. Au o minte activă, aşa că adoră jocurile tip lego, puzzle-urile şi cărţile.

Sfaturi pentru părinţi:

Învaţă foarte repede şi adesea prinde multe informaţii din zbor, de la televizor sau din orice alt loc aflat la îndemână. DVD-urile educaţionale sunt alegeri bune. Perfecţioniste, Fecioarele pot fi extrem de critice şi dure inclusiv faţă de ele. Părinţii ar trebui să le dea de înţeles că este în regulă să facă şi greşeli, astfel încât să nu ajungă se ascundă de adult atunci când are probleme, mai ales în adolescenţă. Este recomandat să înceapă cât mai devreme grădiniţa pentru că are nevoie de stimulare intelectuală susţinută şi organizată. Trasaţi regulile clar, în alb şi negru. Fecioarele sunt inteligente şi stiu că să găsească o mulţime de scuze şi poveşti ca să-şi ameţească părinţii. O idee ar fi să scrieţi regulile pe o hârtie şi să o afişaţi acolo unde toată lumea le poate vedea.

Horoscopul copiilor 2015. BALANŢA 23 Septembrie  - 22 Octombrie

Fermecători şi dulci, copiii Balanţă adoră să se afle în centrul atenţiei, gata mereu să răsplătească privirile admirative cu un zâmbet. Sunt extrem de deschişi spre socializarea cu persoane străine, spre deosebire de nativii altor zodii. Părinţii vor trebui să-i potopească efectiv cu dovezi de afecţiune, altfel pot deveni retraşi şi plini de resentimente. Un exemplu în acest sens este cântăreţul Eminem, despre a cărui relaţie dificilă cu mama sa a aflat o lume întreagă. Au nevoie de armonie şi de echilibru. Nu în ultimul rând dau dovadă de un simţ al dreptăţii deosebit.

La joacă:

Le place ca totul în jurul lor să fie frumos, aşa că părinţii ar trebui să-i lase să-şi decoreze singuri camera. Băieţii sunt în stare să petreacă ore în şir construind modele de maşini sau de avioane, iar fetele se dedică modei. Sunt generoşi şi împart destul de uşor mâncarea sau jucăriile cu alţi copii. Suferă atunci când realizează că nu toată lumea este la fel de dispusă să împartă. Sunt graţioşi şi au talent artistic, aşa că vor face întotdeauna o figură bună în piesele de teatru organizate la şcoală. Poate excela în sporturi unu-la-unu, cum este tenisul. 

Sfaturi pentru părinţi:

„Nu este corect/drept!“, acesta este strigătul pe care părinţii îl vor auzi adesea din gura copilului Balanţă. Trebuie învăţat să explice de fiecare dată de ce se simte nedreptăţit, iar discuţiile logice îl ajută să înţeleagă de ce trebuie să respecte anumite reguli.
Nu prea au noţiunea timpului, mai ales când vine vorba de joacă şi de socializare.Trebuie atenţionaţi ori de câte ori întrec măsura sau când au acordat mai mult timp decât s-a agreat unei acţiuni. Organizarea zilei lor de naştere este un moment crucial, la care se pot gândi cu luni înainte să aibă loc. Părinţii trebuie să fie foarte înţelegători şi să-i satisfacă nevoia de a se simţi important.

Horoscopul copiilor 2015. SCORPION 23 Octombrie - 21 Noiembrie

Copilul născut sub semnul Scorpionului este dăruit cu talent din plin şi o personalitate pe măsura talentului. Îşi au părinţii la degetul mic încă de când vin pe lume, sunt irezistibili şi fermecători. Au tendinţa să fie introvertiţi aşa că nu vă miraţi dacă micul Scorpion va prefera să se joace singur ore în şir sau dacă va prefera compania unui singur frate sau prieten. Sunt extrem de sensibili, dar îşi ascund bine trăirile adevărate. Au o intuiţie remarcabilă şi adesea este nevoie de o discuţie sinceră copil-părinte pentru a trece dincolo de carapacea lor.

La joacă:

Este talentat mai ales în domeniul artelor, aşa că aceste aptitudini trebuie exploatate. Uneori pot imita alte persoane cu o asemenea fidelitate încât veţi rămâne uimiţi. Adoră competiţia şi să se remarce ca indivizi, de asemenea învaţă limbi străine cu uşurinţă de la vârstă mică.
Le plac sporturile acvatice, Scoprionul fiind semn de apă.

Sfaturi pentru părinţi:

Sunt firi foarte geloase, aşa că dacă se simt ignoraţi sau consideră că alt frate este favoritul părinţelor, vor acţiona în consecinţă. Se pot dovedi extrem de manipulatori atunci când îşi doresc să obţină ceva. Au o memorie extraordinară şi îşi amintesc fiecare episode tulbure din timpul copilpriei, prin urmare părinţii ar trebui să menţină un mediu stabil şi armonios acasă, fără certuri.
Pot fi extrem de posesivi uneori, de aceea trebuie educaţi să împartă de mici. Au tendinţa de a avea un preferat în fiecare zonă: prieten preferat, jucărie preferată, mâncarea preferată etc. Tocmai de aceea pot dezvolta destul de uşor manii, obsesii.

Horoscopul copiilor 2015. SAGETATOR 22 Noiembrie - 21 Decembrie

Copilul Săgetor este călătorul zodiacului. Din momentul în care este pus în căruţ, micuţul acesta este pus pe explorat lumea. Extrem de sociabil, Săgetătorul cel mic înfloreşte când este înconjurat de copii de vârsta lui. Au nevoie de spaţiu, deci nu prea le place să fie cocoloşiţi de părinţi şi ţinuţi din scurt. Nu vă miraţi dacă începe de mic să folosească expresii sau cuvinte destul de complexe, copilul Săgetător fiind avid de cunoaştere.

La joacă:

Adoră se se joace afară, în praf şi noroi, dacă se poate. Mai târziu, în adolescenţă, va fi genul care va vrea să plece în drumeţie cu cortul.
Spirite libere, nu le plac regulile, aşa că cel mai bine învaţă din activităţi libere, care nu îi restricţionează prea mult.

Sfaturi pentru părinţi:

Nu-I minţiţi niciodată pentru că veţi pierde respectul şi încrederea lor. Au nevoie de reguli trasate clar pentru că au tedinţa să le ignore.
Sunt în permanenţă pe fugă şi încă din pruncie vor da dovadă că nu au stare: probabil că vor plânge ca să fie luaţi din pătuţ.

Horoscopul copiilor 2015. CAPRICORN 22 Decembrie - 19 Ianuarie

Înţelepţii zodiacului, copiii Capricorn par încă de la naştere preocupaţi de misterele lumii. Sunt copii responsabili, care vor să-şi facă părinţii mândri. Au o latură perfecţionistă şi nu se lasă până nu le iese perfect un desen, de exemplu, pe care sunt în stare să-l facă bucăţi dacă nu le place. Sunt prieteni de nădejde, adesea cultivând o viaţă prietenii legate în copilărie. Le plac petrecerile în familie şi un program de viaţă ordonat le va netezi drumul spre excelenţă.

La joacă:

Ca semn de pământ, Capricornul adoră să se joace în aer liber. Sociabil din fire, adoră jocurile de echipă, unde are şanse să fie căpitan de echipă, eventual să meargă în tabere. La maturitate, Capricornii sunt potriviţi să preia afacerile de familie. Au talent în ceea ce priveşte instrumentele muzicale, mai ales tobe sau chitară.

Sfaturi pentru părinţi:

Copilului Capricorn îi este teamă să greşească, aşa că trebuie încurajat să fie mai relaxat. Urăşte să fie dat exemplu negativ în faţa altora, mai ales de părinţi, pentru că sunt foarte atenţi cu imaginea pe care o lasă în faţa celorlalţi. Sunt persoane care devin populare cu uşurinţă şi care strâng admiratori în jurul lor, aşa că trebuie aduşi adesea cu picioarele pe pământ. Preferă să-şi rezolve singuri problemele, dar este bine ca părinţii să le dea de înţeles că sunt alături de ei atunci când au nevoie de ajutor.

Horoscopul copiilor 2015. VĂRSĂTOR 20 Ianuarie - 18 Februarie

Inteligenţii copii Vărsător se numără printre geniile zodiacului. Au nevoie să fie înconjuraţi de prieteni, pot să-şi surprindă părinţii cu obiceiuri sau pasiuni neobişnuite, dar trebuie lăsaţi să se desfăşoare în voie. Devin rebeli numai dacă li se arată în mod vădit că nu li se acceptă dorinţele. Sunt firi generoase şi adesea vor lupta din răsputeri pentru a-şi apăra grupul de amici. Trebuie încurajaţi de mici să-şi dezvolte latura umanitară.

La joacă:

Munca în echipă li se potriveşte de minune şi au înclinaţii spre atletism. Îndrăzneţ şi competitiv, copilul Vărsător adoră să înveţe trucuri bazate pe fizică şi se dovedeşte priceput la tot felul de invenţii. Au nevoie să se desfăşoare în aer liber şi sunt mari iubitori de animale. Părinţii ar trebui să ţină cont de faptul că pot transforma moartea unui animal drag într-o adevărată tragedie.

Sfaturi pentru părinţi:

Copiii Vărsători se vor dovedi ori foarte populari, ori adevărate genii. În ambele situaţii, aceşti copii trebuie stimulaţi. Părinţii nu ar trebui să-l trateze ca pe un copilaş care nu înţelege mare lucru, tocmai pentru că este capabil să înţeleagă mai mult decât aveţi impresia. În plus, urăsc autoritatea şi atunci se răzvrătesc. Pentru ca regulie să fie respectate, părinţii trebuie să le enunţe în mod cât mai logic. Copilul Vărsător vrea să aibă mereu un obiectiv de atins, prin urmare părinţii îl pot stimula să privească spre ceea ce poate face, spre depăşirea propriilor limite.

Horoscopul copiilor 2015. PEŞTI 19 Februarie - 20 Martie

Copilul Peşti pare un visător, dar visează cu ochii deschişi. Mulţi ajung să exceleze în domenii ca fotografie sau arte vizuale, inginerie. Au o imaginaţie debordantă şi pot inventa jocuri în care îi antrenează şi pe ceilalţi. Creativi şi emoţionali, adesea se pot lăsa pradă emoţiilor. Tocmai de aceea au nevoie de un mediu familial armonios şi de reguli clare.

La joacă:

O idee pentru a le stimula abilităţile naturale ar fi să le daţi pe mână un aparat de fotografiat de la o vârstă destul de fragedă, dacă asta doresc. Le place să deseneze şi să realizeze colaje. Băieţii se descurcă de minune la sporturi ca fotbal, dans, înot (pentru că este semn de apă) sau patinaj (sporturi care pun accentul pe membrele inferioare). Sunt dăruiţi cu talent şi strălucesc pe scenă, mai ales dacă evoluează ca balerini, dansatori sau cântăreţi.

Sfaturi pentru părinţi:

Firi sensibile, copiii Peşti pot trece prin momente de confuzie din cauza emoţiilor puternice. De aceea, părinţii trebuie să le seteze direcţii clare şi reguli. Au tendinţa să stea prea mult în faţa televizorului, dar această leneveală îi distrage de la activităţi mult mai plăcute, unde îşi pot folosi imaginaţia. Are tendinţa să fie destul de credul şi să se lase pe mâinile străinilor. Trebuie să li se explice de ce nu este bine să facă acest lucru, dar fără a-i trezi teama de necunoscuţi. Nu-i faceţi să se ruşineze de propriile emoţii pentru că vor internaliza această critică şi pot dezvolta probleme emoţionale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: