De fapt, îţi propunem un singur drum, în care poţi rezolva toate dorinţele de mai sus, cu economie de timp, efort, dar şi de bani, pentru că ideea noastră vine cu o super promoţie: în perioada 19 mai – 01 iunie 2021, magazinele SMYK All for Kids te aşteaptă cu reduceri la jocuri, jucării, seturi de construit, articole pentru şcoală sau pentru joacă afară, hăinuţe, încălţăminte şi articole pentru bebeluşi.

Orice ai avea în plan pentru 1 Iunie alături de copilul tău, SMYK te susţine în a petrece timp alături de el şi a crea împreună amintiri de neuitat:

Toate aceste ocazii cer şi un pic de stil, chiar dacă vorbim despre un copil, nu? La fix vin reducerile de preţ la hăinuţe şi încălţăminte de la SMYK: de ce să nu vă gătiţi un pic? Oferta este bogată, o găseşti în catalog pe toată, adică aici: https://smyk.com.ro/catalogul-cu-oferte-de-ziua-copilului/#page/1.

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte şi încălţăminte, accesorii şi alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Oferta se bazează pe mărcile proprii "Cool Club" şi "Smiki", care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK şi ale partenerilor de franciză. "Cool Club" este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălţămintea şi accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de  designeri in-house. "Smiki" este marca proprie SMYK pentru jucării şi accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terţe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro şi Mattel.

Este aproape imposibil să nu ajungi rapid la un SMYK! Sunt 22 de magazine în 17 oraşe în toată ţara: Bucureşti (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall şi Fashion House Outlet), Constanţa - Vivo! Mall şi City Park Mall, Ploieşti - AFI,  Galaţi - Shopping City, Timişoara - Shopping City, Deva - Shopping City, Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare - Shopping City, Sibiu - Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare - Value Centre, Piatra Neamţ - Shopping City, Târgu Jiu - Shopping City, Târgu Mureş - Shopping City, Târgovişte - Dâmboviţa Mall, Brăila – Brăila Mall, Braşov- Afi Braşov.

Care ţi-e cel mai aproape? Şi ce ţi-ai ales din oferta de 1 Iunie?