Cum să faci sex de nota 10: caracteristici clare ale persoanelor bune la pat

Cum să faci sex de nota 10: caracteristici
clare ale persoanelor bune la pat

Caracteristici clare ale persoanelor bune la pat. FOTO Arhivă

Sexul este cheia relaţiilor fericite. Plecând de la această idee, după numeroase studii, cercetătorii au realizat lista caracteristicilor care pot spune dacă o persoană este bună la pat sau nu.

A fi bun la pat este o artă, şi este una care are nevoie de timp, practică şi multă comunicare cu partenerul. Experţii germani au făcut cercetări serioase pentru a descoperi trucuri care ne pot îmbunătăţi viaţa sexuală. Astfel, ei au reuşit să stabilească sfaturi eficiente pentru cei care vor să aibă nopţi incendiare în dormitor fără să se complice cu poziţii sofisticate pentru a obţine plăcere maximă, scrie bustle.com.

Eşti încrezător/încrezătoare

Când vine vorba de sex, nivelul de încredere este întotdeauna extrem de important. În cazul în care te îndoieşti de puterea ta, atitudinea are de suferit, iar sexul nu va fi cel mai bun. Este vorba să crezi în capacitatea ta de a oferi plăcere sexuală celuilalt şi a te simţi sexy. 

Comunicaţi

Un studiu din 2011 a constatat ca cei care comunică despre sex cu partenerul, atat în timpul sexului cât şi după ce ies din dormitor, sunt mai buni la pat decât cei care nu vorbesc despre acest lucru deloc. Nu înseamnă neapărat că trebuie să-ţi îmbogăţeşti vocabularul cu cele mai vulgare cuvinte, dar o discuţie deschisă, un feedback sau diferite sugestii pot conduce numai la lucruri bune. 

Eşti dispus/ă să încerci lucruri noi

O viaţă sexuală sănătoasă nu se poate susţine pe trei poziţii şi o jucărie sexuală. Unul din lucrurile care te pot face o persoană bună la pat este faptul că eşti dispus/ă să încerci lucruri noi, indiferent cât de prostesc ar putea părea. Jucăriile sexuale pot merge mult mai departe de un simplu vibrator. De fapt, un cadou inedit de ziua de naştere a partenerului ar putea fi chiar o jucărie nouă, gata să fie încercată. 

Ştii să te exprimi în timpul sexului

Chiar dacă ţipetele şi gemetele exagerate le pot spune vecinilor cam ce se întâmplă prin dormitorul vostru, un studiu din 2013 a constatat beneficiile gemetelor de ambele părţi. În special femeile răspund foarte bine atunci când partenerii îşi exprimă plăcerea, facandu-le şi pe ele chiar mai vocale. 

Nu te temi să faci sex cu lumina aprinsă

Într-un studiu realizat de către compania de jucării sexuale Adam & Eva, doar 10%  din cei chestionaţi au declarat că păstrează luminile aprinse în timpul actului sexual. 48% dintre parteneri sunt inhibaţi atunci când trebuie să facă sex în acest mod. Dacă un giugiulit pe întuneric poate fi chiar incitant, sexul cu lumina aprinsă îl pot face doar persoanele cu foarte multă încredere în ele.

Îţi place să te bucuri de moment

Toată lumea are o sută de lucruri de care să se preocupe. Totuşi, când faci sex, singurul lucru la care ar trebui să te gândeşti este activitatea în sine: SEX-ul. Dacă te gândeşti la alimentele pe care ar trebui să le cumpăraţi sau raportul pe care îl ai de înmânat şefului, partenerul tău va simţi. Trebuie să te dedici total. 

Faci sex de plăcere

Un studiu recent a relevat o veste destul de deprimantă: cele mai multe femei fac sex dintr -un sentiment de obligaţie. Conform unui alt studiu, 66% dintre femei fac sex doar o dată sau de două ori pe săptămână. O femeie care este bună la pat nu face sex din obligaţie (nimeni nu ar trebui!). Ea are un libido puternic ce are nevoie să fie hrănit.

Îţi asculţi partenerul

Fie că este vorba de limbajul corpului sau ceea ce vă transmite verbal, cheia pentru un sex fierbinte este arta ascultării. Este singura modalitate de a evalua dacă aveţi nevoie să acceleraţi, încetiniţi sau chiar să schimbaţi total tehnica.

Nu iei sexul prea în serios

Sexul este amuzant! Cu siguranţă nu este ceva ce ar trebui să fie luat prea în serios. În plus, sexul şi de râs sunt conectate, ambele făcând pielea mai sensibilă şi eliberând hormonul fericirii în creier. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările