Ce greşeli fac femeile la întâlniri: 7 sfaturi din partea unui agent matrimonial care cuplează celebrităţi

Ce greşeli fac femeile la întâlniri: 7 sfaturi din partea unui agent matrimonial care cuplează celebrităţi

Uneori, din cauză că sunt nesigure, femeile au tendinţa de a purta haine sexy, care dezvăluie prea mult. Din păcate, acest lucru le poate da o impresie greşită bărbaţilor, este de părere specialista Lara Asprey. FOTO Arhivă Adevărul

Un agent matrimonial londonez care a făcut o avere din talentul său de „Cupidon”, ajutând chiar şi persoane din înalta societate să îşi găsească perechea, a oferit o serie de sfaturi femeilor care încă nu şi-au găsit alesul.

Lara Asprey, în vârstă de 32 de ani din Chelsea, Londra, a ajutat membri din înalta societate, printre care şi amici ai prinţului Charles sau vedete de la Hollywood, să îşi întâlnească jumătatea prin intermediul agenţiei sale matrimoniale, The Sloane Arranger.
 
Potrivit specialistei, întâlnirile pot fi mai dificile pentru femei, care au probleme în a-şi întâlni alesul din cauză că săvârşesc nişte greşeli clasice. Iată care sunt acestea:
 
1. Nu fi foarte preocupată de telefonul tău
„Pentru mine, asta este o mare problemă. Cu toţii suntem atraşi de telefoanele noastre mobile, dar cel mai rău lucru pe care îl putem face este să îl luăm cu noi la întâlniri. Nu umbla pe telefon atunci când ieşi cu un bărbat şi acordă-i toată atenţia ta”, sfătuieşte Lara Asprey.
 
2. Nu lua lucrurile foarte în serios
„Una din greşelile frecvente pe care le facem în timpul unei întâlniri este faptul că luăm lucrurile foarte în serios. Râzi şi bucură-te de fiecare moment, nu dai un interviu pentru o slujbă”, spune specialista.
 
3. Nu bea peste măsură
Deşi oricine este emoţionat la prima întâlnire, nu beţi peste măsură, mai ales la primele câteva ieşiri. Rămâi la una sau două băuturi, maximum, scrie „Daily Mail”.
 
4. Nu mergeţi să luaţi cina la prima întâlnire
Cine este prea mult pentru prima întâlnire. Vrei să poţi scăpa cu uşurinţă în caz că lucrurile nu merg bine. O ieşire la cafea este ideală. Nu este recomandat nici cinematograful, pentru că vrei să aveţi o conversaţie, să vă cunoaşteţi.
 
5. Lasă-l pe el să plătească 
„Cred că cel puţin la prima şi la cea de-a doua întâlnire este politicos din partea lui să achite nota. Ar fi frumos din partea ta să te oferi să îţi plăteşti partea, dar nu cred că ar trebui să te lase să plăteşti”, este de părere Asprey.
 
6. Nu lăsa foarte multă piele la vedere
Uneori, din cauză că sunt nesigure, femeile au tendinţa de a purta haine sexy, care dezvăluie prea mult. Din păcate, acest lucru le poate da o impresie greşită bărbaţilor. „Lasă mai mult loc imaginaţiei. Cu cât dezvălui mai puţin, cu atât eşti mai elegantă”, recomandă agentul matrimonial.
 
7. Nu face sex de la prima întâlnire
„Sunt de părere că ar trebui să amâni cât de mult poţi acest moment”, a mai specificat Lara Asprey. 
 
Găseşte-ţi jumătatea pe Prima Love!
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: