7 semne psihologice care îţi confirmă că un bărbat este atras de tine

7 semne psihologice care îţi confirmă că un bărbat
este atras de tine

7 semne psihologice care îţi confirmă că un bărbat este atras de tine.FOTO gurl.com

Gesturile şi atitudinea trădează ceea ce se ascunde în spatele cuvintelor unei persoane. Pentru a-ţi da seama dacă un bărbat este atras de tine, acordă atenţia necesară gesturilor acestuia.

Pentru a îţi da seama dacă un bărbat este atras de tine nu trebuie să-l întrebi direct sau să încerci să ghiceşti acest lucru. Observă postura acestuia. Indiferent de ce spune o persoană, gesturile fizice pot dezvălui cu adevărat intenţiile pe care le are.

Bright Side a realizat o listă a semnelor care pot trăda sentimentele unei persoane:

Îşi aşează părul când te vede

În acest fel, oamenii încearcă să-şi crească nivelul de încredere. Când vedem o persoană atractivă, încercăm instinctiv să ne dezmorţim, făcând involuntar gesturi precum rearanjarea părului. Această regulă este valabil şi pentru femei.

Îşi poziţionează mâinile în apropierea taliei

Dacă un bătbat îşi ţine mâinile aproape de mijloc, este un semnal foarte clar că încearcă să îşi demonstreze puterea. Acelaşi lucru este valabil şi când îşi poziţionează picioarele larg în exterior, atunci când stă jos.

„Se umfă în pene“

Multe păsări de sex masculin, atunci când luptă pentru câştigarea unei femele, utilizează tehnica aspiraţiei, „umflându-se în pene“. Fac acest lucru pentru a părea cât mai mari posibil. Atunci când o persoană face un gest similar în momentul în care este în apropierea unei femei se datorează aceluiaşi instinct.

Adoptă o postură deschisă

În situaţii sociale, vom adopta în mod subconştient o mai mare deschidere pentru persoanele pe care le găsim atrăgătoare. Acordaţi atenţie modului în care ţine picioarele. Uitaţi-vă în ce direcţie sunt îndreptate vârfurile. Cei mai mulţi oameni nu observă că stau îndreptaţi către persoana care le stârneşte interesul.

Vorbeşte cu o mai mare elocvenţă

Probabil ştii ce se întâmplă în acele momente în care un om devine mai vorbăreţ când apari în câmpul său vizual. Acesta este un indiciu că el vrea să te impresioneze.

Îţi copiază postura

Atunci când vezi că bărbatul de lângă tine îţi copiază gesturile şi postura este semn că încearcă să te înţeleagă şi să găsească ceva comun cu tine. Acest lucru se reflectă în mod subconştient în limbajul corpului său.

Te priveşte prietenos

Dacă un bărbat te place, expresia de pe faţa lui va fi prietenoasă şi deschisă. Privirea lui va indica fascinaţia, iar dacă se emoţionează, va căpăta culoarea roşie în obraji.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările