6 tehnici Kama Sutra pentru a experimenta senzaţii noi în poziţia misionarului

6 tehnici Kama Sutra pentru a experimenta senzaţii noi în poziţia misionarului

Poziţia misionarului poate redeveni incitanta dacă alegeţi să încercaţi tehnici noi cu partenerul

Există o singură problemă legată de poziţia misionarului: repetitivitatea - aceeaşi viteză, aceeaşi adâncime, aceeaşi mişcare a şoldului, mereu aceeaşi poveste, care poate deveni plictisitoare. Ceea ce nu ştiu bărbaţii este că există mult mai multe feluri în care poate fi făcută penetrarea, astfel încât să experimentaţi amândoi senzaţii noi. Iată şase idei din Kama Sutra.

Tehnica 1 - Apucă penisul de la bază şi introdu-l cu mişcări circulare în vagin. Sensibilitatea peretelui tău vaginal variază în diferite zone, astfel încât acoperind circular zona, el va putea explora noi puncte fierbinţi.
 
Tehnica 2 - Rubbing - Se poate ca el să fi auzit că trebuie să insiste pe peretele frontal al vaginului, acolo unde se află punctul G, însă ar trebui să se orienteze şi pe partea din spate a vaginului pentru a crea o senzaţie cu totul diferită. Pentru această tehnică sunt recomandate mişcările scurte şi bruşte în locul penetrării profunde.
 
Tehnica 3 - Ţine-ţi şoldurile jos când stai pe spate, în timp ce el se poziţionează deasupra ta mai sus decât în mod normal, astfel încât umerii lui să fie la nivelul capului tău. În timpul penetrării , penisul va aluneca înainte şi înapoi de-a lungul clitorisului, oferind o stimulare suplimentară. Luaţi-o uşor.
 
Tehnica 4 - În timpul penetrării, penisul trebuie să iasă complet din vagin, iar apoi să penetreze din nou cu o mişcare bruscă şi puternică. 
 
Tehnica 5 - În timp ce te penetrează în poziţia misionarului, îndreaptă-i penisul spre stânga sau spre dreapta, punând presiune continuă pe o parte a vaginului. Cercetările recente arată că o parte a clitorisului este aproape mereu mai sensibilă în cazul celor mai multe femei, aşa se poate presupune cu uşurinţă că acelaşi lucru se aplică şi pentru vagin.
 
Tehnica 6 – mişcările rapide şi scurte de du-te-vino, fără ca penisul să iasă de tot din vagin. Pentru multe femei, primul centimetru de vagin este cel mai sensibil.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările