Topul poziţiilor sexuale pe care femeile le urăsc şi de ce: soluţiile experţilor pentru partenerii care îşi doresc să atingă plăcerea maximă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile pot detesta anumite poziţii sexuale care sunt considerate a fi sexy sau indicate în timpul actului sexual. Pentru a-i ajuta pe parteneri să se ridice la nivelul aşteptărilor, publicaţia „Women’s Health“ a venit cu o serie de sfaturi.

Publicaţia „Women’s Health“ a realizat un studiu printre 1.200 de cititoare ale sale pentru a analiza şi a studia, dar şi pentru a corecta, cele mai destestate poziţii sexuale. Printre acestea se regăsesc poziţii pe care, probabil, şi tu le ai în arsenal, cum ar fi doggystyle sau 69. Astfel, „Women’s Health“ a stat de vorbă cu experţi pentru a afla de ce unele poziţii sexuale nu sunt pe placul partenerilor şi cum ar putea fi acestea corectate.

Doggystyle

Unele femei nu sunt încântate când partenerii lor vor să încerce această poziţie pentru că penetrarea poate fi prea adâncă şi dureroasă, spun experţii consultaţi de „Women’s Health“. De asemenea, lubrifierea are de suferit. Totodată, cititoarele publicaţiei au spus că această poziţie sexuală nu este atât de intimă. Deşi sexul dur poate să pice bine la momentul lui, femeile spun că ele caută mereu o conexiune mai fermă în timpul actului sexual.

Experţii consultaţi de „Women’s Health“ spun că această poziţie poate provoca plăcerea dorită dacă menţineţi contactul scurt şi superficial, fără o penetrare adâncă şi rapidă. În ceea ce priveşte intimitatea, roagă-ţi partenerul să îţi treacă mâna prin păr şi în josul coloanei vertebrale, dar încurajează-l să îţi sărute gâtul. În acelaşi timp nu trebuie să uite de stimularea clitorală.

Femeia deasupra

Potrivit sondajului publicaţiei, majoritatea femeilor se simt mai conştiente de sine atunci când practică această poziţie, în ideea în care nu se simt pe o poziţie de egalitate, iar cel mai mic detaliu poate strica predispoziţia pentru sex. Pentru a corecta acestă poziţie, stai pe spate şi ridică piciorul drept în timp ce partenerul stă într-o parte în faţa ta.

Cowgirl inversată

Respondentele sondajului „Women’s Health“ spun că le este greu să ajungă la orgasm în această poziţie. „Poate că acestă poziţie pare una aventuroasă şi excitantă, dar atunci când partenerul vrea să te penetreze lucrurile nu se potrivesc aşa cum ar trebui“, explică sexologul Jen Landa. Ceea ce vrea să sublinieze experta este că curbura penisului nu coincide mereu cu unghiul vaginului şi se poate ajunge chiar până la pericolul de a rupe organul sexual masculin. Soluţia acesteia este să practicaţi în schimb doggystyle, aşa poţi să ai orgasm mai uşor.

Misionarul

„Women’s Health“ a aflat că această poziţie nu îi avantajează pe bărbaţi pentru că nu le pune în prim-plan adevărata valoare, adică partenerele nu îşi dau seama de mărimea penisului partenerilor. Dezavantajul poate fi însă corectat uşor. Anume că partenerul trebuie doar să treacă puţin mai sus, astfel încât să fie cu pieptul în dreptul umerilor partenerei pentru o penetrare ideală. Partenera trebuie să îşi ridice picioarele la un unghi de 45 de grade pentr a avea şoldurile înclinate în sus, ceea ce determină un contact constant. Denumită Coital Alignment Technique, mişcarea asigură ajungerea la orgasm cu 56% mai mult decât în mod normal.

69

Respondentele spun că această poziţie este una dificilă din moment ce sunt mult prea concentrate să primească plăcere în timp ce oferă plăcere. Iar atingerea orgasmului este influenţată şi de starea de spirit de moment. Astfel că este dificil să te relaxezi şi să te bucuri de abilităţile partenerului atunci când încerci să oferi acelaşi lucru. Cea mai indicată metodă de a simţi plăcerea este să faceţi cu schimbul. Multe femei spun că această poziţie nu le garantează plăcere pentru că ele îşi doresc să-şi privească partenerul în ochi şi să simtă o conexiune. 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite