6 jocuri sexuale incitante care să readucă pasiunea în viaţa de cuplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jocurile sexuale aduc ceva nou într-o relaţie, iar să ştii să păstrezi lucrurile distractive este extrem de important
Jocurile sexuale aduc ceva nou într-o relaţie, iar să ştii să păstrezi lucrurile distractive este extrem de important

Un studiu recent a arătat că persoanele aflate în relaţii de cel puţin 3 ani, care ajung la orgasm mai des, fac sex oral şi experimentează mai multe poziţii şi jocuri sexuale, sunt mai satisfăcute de viaţa lor sexuală. Iată câteva jocuri sexuale pe care le puteţi încerca cu partenerul pentru un plus de distracţie în viaţa de cuplu.

Cumpăraţi un joc sexual real

Există zeci de astfel de jocuri pe care le puteţi încerca pentru un plus de distracţie în pat, unele chiar în format de cărţi de joc, altele necesită o pereche specială de zaruri sau cele gândite ca board games, care sunt la mare căutare în prezent. Există însă un joc care le îmbină pe toate trei şi se numeşte Nookii. Bucuraţi-vă de seară cu un ajutor util din partea unor reguli stabilite dinainte şi uşor de urmat.

Monedele

Puneţi pariu cu partenerul pe 1 leu că nu poate ţine în echilibru pe mâini monedele de 50 de bani, timp de 10 minute. Mâinile trebuie ţinute cu palmele în jos pe o masă, cu fiecare monedă aşezată pe spatele mâinii. Acum, ai 10 minute la dispoziţie să-i faci orice doreşti partenerului tău pentru a-l face să piardă pariul. E un început bun pentru a încinge atmosfera şi, în plus, poţi câştiga 1 leu, nu?

Sex ca-n filme

Alege scena ta preferată de sex dintr-un film şi studiaz-o. AICI veţi vedea şi câteva exemple de scene nebuneşti de sex din filme. Acum, încercă să recreezi una din acele scene – în siguranţă – cu partenerul tău. E posibil să vă daţi seama, în felul acesta, şi cât de ridicole sunt scenele de sex din filme şi le veţi oferi credit actorilor, în special lui Tom Cruise, care a setat standardele pentru scene de sex de blockbuster în anii ’80-’90.

De-a profesorul(oara)

Acest joc este extras din cartea „For Play: 150 Sex Games for Couples“, semnată de Walter A. Shelburne, şi se numeşte „Sex with Aliens“ (Sex cu extratereştrii). Practic, unul dintre voi este un extraterestru care locuieşte într-un corp umanoid pe care nu ştie să-l folosească. Celălalt este un expert sexual. Vă doriţi să faceţi sex, însă extraterestrul nu ştie cum. Lăsaţi instruirea lentă (foarte lentă) să înceapă.

Jenga

Cumpăraţi un set Jenga dacă nu deţineţi deja unul. Pe fiecare piesă scrieţi o comandă. Voi decideţi ce, dar vă sugerăm să începeţi cu „linge-mi urechea“ şi continuaţi gradual din acest punct. Când reuşeşti să îndepărtezi cu succes o piesă din turn, partenerul tău trebuie să execute comanda respectivă. Gândiţi-vă şi la o pedeapsă în cazul în care dărâmaţi turnul.

Dezbrăcarea

Daţi-vă hainele jos, una câte una, în timp ce faceţi aproape orice. Faceţi pauzele de publicitate mai interesante, transformaţi Game of Thrones pe băute în Game of Thrones pe dezbrăcate. Jucaţi beer pong pe dezbrăcate. Practic, găsiţi mai multe motive să vă dezbrăcaţi competitiv.

Sursa: Esquire

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite