Un bărbat a dat foc locuinţei pe care abia o cumpărase cu 1,8 milioane de dolari, încercând să scape de şerpi. Pagubele depăşesc jumătate din preţul casei

Un bărbat a dat foc locuinţei pe care abia o cumpărase cu 1,8 milioane de dolari, încercând să scape de şerpi. Pagubele depăşesc jumătate din preţul casei

Încercarea de a scăpa de şerpi s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din Maryland, SUA. FOTO: Profimedia

Încercând să scape de o colonie de şerpi cu ajutorul fumului, proprietarul unei case din Dickerson, Maryland, şi-a incendiat întreaga locuinţă, recent cumpărată, informează CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a folosit cărbuni pentru a face fum, însă i-a pus prea aproape de materiale combustibile, a explicat Pete Piringer, purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Când a izbucnit incendiul, proprietarul plecase de acasă, astfel că nimeni nu se afla în clădire. Autorităţile au fost alertate de un vecin care a văzut focul şi a sunat la 911.

Misiune dificilă pentru pompieri

„Nu existau hidranţi de incendiu în zonă. Ceea ce nu este o problemă, pentru că suntem obişnuiţi, dar a trebuit să aducem cisterne de apă”, a mai spus Pringer, care a precizat că pompierii au avut nevoie de câteva ore pentru a aduce focul sub control, dar incendiul a fost stins complet abia a doua zi.

Casa a fost achiziţionată recent cu 1,8 milioane de dolari, potrivit documenteor publice, însă pagubele produse de incendiu depăşesc 1 milion de dolari.

Pompierii le-au recomandat oamenilor să nu mai folosească focul pentru a alunga şerpii, ci să solicite intervenţia unor profesionişti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările