Trump, despre manifestanţii care au dărâmat statui: „Băgaţi animalele astea în închisoare”

Trump, despre manifestanţii care au dărâmat statui: „Băgaţi animalele astea în închisoare”

Donald Trump   FOTO EPA-EFE

Preşedintele american Donald Trump a calificat, luni, drept „animale” un grup de manifestanţi care au vandalizat statui ale foştilor preşedinţi, cerând aplicarea legii pentru sancţionarea distrugerii de bunuri în cadrul manifestaţiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Băgaţi aceste animale în închisoare acum”, a scris Donald Trump pe Twitter, una dintre numeroasele sale postări din cursul dimineţii.
 
Preşedintele american încearcă să se prezinte ca un susţinător al legii şi ordinii, după o vară cu manifestaţii ample împotriva brutalităţii poliţieneşti şi a rasismului, care uneori au degenerat în violenţe.
Trump începe luni un maraton de întâlniri electorale în trei state-cheie Florida, Pennsylvania şi Iowa, primele de când a contractat SARC-CoV-2, într-o tentativă de a-şi relansa campania, în speranţa că îl va ajunge din urmă pe Joe Biden până la alegerile din 3 noiembrie, arată digi24.ro
 

Trump, campanie împotriva recomandărilor

Chiar dacă a primit permisiunea de la medicul său de a se prezenta în public, recomandările din domeniul sănătăţii arată că el ar trebui să mai rămână în izolare până va deveni cert că nu răspândeşte coronavirusul.
 
Preşedintele republican, care candidează pentru un al doilea mandat, rămâne în urma contracandidatului său democrat Joe Biden în sondaje, iar decalajul dintre ei se măreşte.
 
Fostul vicepreşedinte democrat se află şi el în campanie, intenţionând să atragă de partea sa statele unde Trump a câştigat lejer în 2016, inclusiv în Ohio.
 
Biden îl surclasează pe Trump nu doar în sondaje, ci şi la volumul de cheltuieli pentru publicitate electorală, în timp ce preşedintele pare să depindă în mare parte de averea sa la mitingurile pe care le organizează, ca o modalitate de a stimula entuziasmul bazei sale şi de a-l determina să voteze pentru el.
 
Conform observatorilor, Donald Trump va căuta probabil să valorifice audierile judecătoarei Amy Coney Barrett nominalizată pentru Curtea Supremă, apelând la conservatori, notează DPA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările