Tatăl care şi-a ucis copilul de 14 ani: „Mai bine un fiu mort decât unul homosexual“

Tatăl care şi-a ucis copilul de 14 ani: „Mai bine un fiu mort decât unul homosexual“

Giovanni locuia singur în apartamentul în care a fost împuşcat Foto: Daily Mail/Facebook

Un bărbat din Nevada, în vârstă de 53 de ani, şi-a împuşcat mortal fiul pentru că nu putea accepta orientarea sexuală a acestuia. Cel puţin aşa susţine femeia care i-a fost copilului pentru o perioadă asistentă maternală, scrie Newsweek.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi după-amiază, Wendell Melton şi-a împuşcat fiul, pe nume Giovanni Melton, în apartamentul în care Giovanni trăia singur. Potrivit Sonjiei Jones, care l-a avut în trecut în grijă pe copil, bărbatul l-a surprins pe fiul său în timp ce era cu iubitul lui, iar apoi a scos arma.
 
Potrivit Departamentului de Poliţie din Henderson, Giovanni nu a murit pe loc. El a fost transportat în stare critică la spital. Rănile au fost însă prea severe, astfel că acesta nu a supravieţuit.
 
Sonja Jones a declarat că alţi membri ai familiei i-au spus că tatăl şi fiul se certau adesea din cauza orientării sexuale a acestuia din urmă. Ea a adăugat că Wendell şi-ar fi ameninţat în trecut fiul. 
 
„Giovanni a fost abuzat fizic, psihic şi spiritual timp de mulţi, mulţi ani“, a afirmat Jones la News 3 Las Vegas. 
 
„ (Wendell) ura faptul că fiul său era homosexual. (...) Sunt sigură că, în mintea lui, prefera să aibă un fiu mort decât unul homosexual“, a afirmat femeia. 
 
Poliţia nu a făcut comentarii pe marginea acestor acuzaţii, însă KSNV 3 a relatat că Wendell, angajat al United Airlines şi fost pilot, va fi adus în faţa instanţei în cursul acestei săptămâni. 
 
El a fost arestat pentru omor, abuz asupra unui minor şi posesie de arme de foc, adaugă sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările