O întreagă familie a fost ucisă într-un cumplit masacru, urmat de o dublă sinucidere. Cum au plănuit doi fraţi să îşi omoare rudele

O întreagă familie a
fost ucisă într-un cumplit masacru, urmat de o dublă sinucidere. Cum au plănuit doi fraţi să îşi omoare rudele

O presupusă crimă-sinucidere a lăsat şase membri ai unei familii morţi în Dallas, după ce doi fraţi au încheiat un pact prin care au decis să îşi ucidă rudele şi apoi să-şi pună singuri capăt zilelor. FOTO Arhivă

O întreagă familie a fost ucisă într-un cumplit masacru, urmat de o dublă sinucidere. Şase oameni au fost găsiţi fără viaţă într-o casă din Dallas, după ce doi fraţi, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani, au încheiat un pact prin care să îşi ucidă rudele şi apoi pe ei înşişi. Băiatul de 19 ani, a detaliat planul mortal într-o scrisoare de adio de şase pagini care a fost postată online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerii din cadrul Departamentului de Poliţie Allen s-au deplasat la o casă din zona Pine Bluff Drive, în jurul orei 1 dimineaţa, luni, după ce au primit un apel de urgenţă prin care li se cerea să facă o verificare la faţa locului. Forţele de ordine au rămas şocate când au intrat în reşedinţă, găsind 6 persoane decedate în diferite locuri ale casei.

Cei şase membri erau imigranţi din Bangladesh, departamentul de poliţie local nu avusese nicio interacţiune prealabilă cu ei. Se crede că masacrul a fost pus în aplicare de cei doi fraţi, identificaţi de un prieten de familie ca fiind Farhan Towhid, în vârstă de 19 ani şi Tanvir Towhid, în vârstă de 21 de ani, potrivit Daily Mail.

Sora geamănă a lui Farhan, Farbin Tiwnhid, părinţii Iren şi Towhidul Islam şi bunica de 77 de ani, Altafun Nessa, care venise în vizită şi urma să se întoarcă luna viitoare în Bangladesh, au pierit sub furia celor doi băieţi.

Întreaga familie ar fi fost ucisă sâmbătă, dar trupurile neînsufleţite au fost descoperite abia luni dimineaţă. Poliţia a confirmat că Farhan, fost student la informatică la Universitatea Texas din Austin, şi-a postat lunga scrisoare de adio pe Instagram.

„Hei tuturor. M-am sinucis şi mi-am omorât familia. Dacă tot voi muri, m-am gândit că aş putea la fel de bine să atrag atenţia”, au fost primele sale cuvinte.

A continuat spunând că a fost diagnosticat cu depresie în clasa a IX-a şi a descris în detalii grafice cum s-a tăiat cu lama, foarfeca, cuţitul până când a clacat şi i-a recunoscut tatălui despre problemele sale. A primit medicamente, terapie, a găsit un grup de prieteni şi a devenit popular.

„Viaţa mea a fost perfectă, dar asta nu a schimbat faptul că eram deprimat. Aveam în continuare dorinţa de a mă tăia sau de a ajunge să plâng singur. Am încercat să-mi dublez medicamentele care au funcţionat, dar doar temporar. Fiecare soluţie a fost întotdeauna temporară”, scrie el.

După ce a suferit o cădere psihică la începutul acestui an şi a renunţat la facultate, Farhan a spus că s-a trezit petrecându-şi o mare parte din timp urmărind „The Office” împreună cu fratele său mai mare, despre care a spus că suferă de asemenea de depresie, în ciuda faptului că este un „geniu”. Băiatul a scris apoi despre momentul în care, continuând să se uite la serial până la data de 21 februarie, fratele său a intrat în camera lui cu o propunere: „dacă nu putem rezolva totul într-un an, ne vom ucide pe noi înşine şi pe familia noastră”.

Tot el a explicat decizia de a-şi ucide familia înainte de a-şi pune capăt zilelor spunând că cei dragi ar fi „nenorociţi, şi-ar petrece tot restul vieţii sismţind vinovăţie, disperare şi o multitudine de adjective care înseamnă tristeţe. În loc să trebuiască să mă ocup de consecinţele sinuciderii mele, aş putea să le fac o favoare şi să îi iau cu mine. Niciunul dintre noi nu ar trebui să se simtă trist vreodată. Îmi iubesc familia. Eu chiar o fac. Şi tocmai de aceea am decis să-i omor.”

Farhan scrie că planul pe care el şi fratele său l-au elaborat a fost simplu, menţionând că „controlul armelor în SUA este o glumă, tot ce i-a trebuit fratelui său pentru a obţine armele a fost să meargă la un magazin şi să semneze nişte formulare.

Avem două arme. Eu iau una şi îi împuşc pe sora şi pe bunica mea, în timp ce fratele meu îi ucide pe părinţi cu celălalt pistol. Apoi ne împuşcăm singuri. A fost un moment în care l-a întrebat dacă are vreo boală mintală şi poftim, a minţit. A spus literalmente că nu. Nu au cerut dovezi sau dacă a luat vreun medicament, procesul a fost atât de uşor", a scris Farhan în biletul de adio.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările