Marina SUA şi OZN-urile: Misterioasele „drone” care au zburat pe lângă nave militare americane VIDEO

Marina SUA şi OZN-urile: Misterioasele „drone” care au zburat pe lângă nave militare americane VIDEO

Obiecte zburătoare neidentificate surprinse de pe o navă militară americană Captură Instagram/jeremycorbell

Documente interne ale Pentagonului arată că cel puţin patru nave militare americane au fost vizate în mod repetat, în iulie 2019, de obiecte zburătoare neidentificate. Aceste incidente figurează într-un raport oficial care va fi prezentat Congresului american în iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cineastul Jeremy Corbell şi site-ul Mystery Wire, specializat în OZN-uri, au dezvăluit în exclusivitate imagini cu „întâlniri” între nave americane şi obiecte zburătoare neidentificate.

Pentagonul a confirmat marţi autenticitatea acestor imagini, care provin dintr-un raport al grupului de lucru Unidentified Aerial Phenomena Task Force. Raportul urmează să fie prezentat în Congresul american în iunie.

„Pot să confirm că aceste fotografii şi înregistrări video au fost capturate de personalul Marinei SUA. Ele fac parte din incidentele examinate în prezent de UAP Task Force”, a declarat un purtător de cuvânt al Pentagonului pentru Mystery Wire.

Obiectele care apar în aceste imagini sunt de diverse forme. Ele au survolat patru distrugătoare americane, între care USS Kidd, la 14 şi 15 iulie 2019. USS Kidd se afla atunci în largul Californiei, la 185 de kilometri de coastă.

Unul dintre obiecte are forma unei piramide, în timp ce altele par a fi drone. Ele sunt menţionate în jurnalele de bord drept vehicule aeriene fără pilot.

Confirmarea Pentagonului survine la o săptămână după ce amiralul Michael Gilday, şeful pentru operaţiuni navale, a recunoscut că nu are nicio idee despre originea roiului misterios de „drone” care a vizat cel puţin patru nave americane în iulie 2019.

Nick Pope, un expert care a făcut cercetări despre OZN-uri pentru Ministerul britanic Apărării, a declarat pentru „The Sun” că obiectele din imaginile dezvăluite de Corbell par a fi drone hipersonice aparţinând Chinei sau Rusiei.

„Sunt sigur că serviciile secrete militare americane ştiu mai multe despre toate aceste întâmplări decât spun public”, afirmă el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările