Atac armat într-un spital din Chicago. Patru persoane şi-au pierdut viaţa

Atac armat într-un spital din Chicago. Patru persoane şi-au pierdut viaţa

Un atacator a împuşcat mortal un doctor în faţa unui spital din Chicago, după care a dat buzna în clădire şi a mai ucis o femeie şi un ofiţer de poliţie în timpul unui schimb de focuri. În urma răfuielii şi atacatorul a murit, precizează oficialii americani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suspectul îl cunoştea pe medicul pe care l-a ucis în faţa Spitalului Mercy, însă odată ce a intrat în instituţie, acesta a împuşcat oameni la întâmplare, subliniază Eddie Johnson, un superior al forţelor de poliţie din Chicago, citat de Reuters.

În urma atacului, medicii şi pacienţii au iesit din spital panicaţi, unii dintre ei cu mâinile în sus, în timp ce poliţiştii încercau să-l prindă pe suspect.

„Oraşul Chicago a pierdut un doctor, o asistentă farmaceutică şi un ofiţer de poliţie, toţi vâzându-şi de treavă şi făcând ceea ce iubesc”, a declarat primarul oraşului, Rahm Emanuel.

Samuel Jimenez, un ofiţer de poliţie, şi-a pierdut viaţa în schimbul de focuri cu atacatorul, după ce acesta din urmă a dat buzna în clădire.

Atacatorul, a cărui nume nu a fost dezvăluit presei, a murit şi el, însă nu este clar dacă a fost ucis în schimbul de focuri sau dacă s-a sinucis, a adăugat Johnson.

În acelaşi timp, un alt atac armat avea loc în Dencer, acolo unde o persoană a murit iar trei au fost rănite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: