Alegeri SUA 2020. Democraţii şi-au început Convenţia Naţională pentru a-l trimite pe Biden în lupta finală cu Trump pentru Casa Albă. Mesajul lui Michelle Obama VIDEO

Alegeri SUA 2020. Democraţii şi-au început Convenţia Naţională pentru a-l trimite pe Biden în lupta finală cu Trump pentru Casa Albă. Mesajul lui Michelle Obama VIDEO

Joe Biden, candidatul democraţilor la Casa Albă FOTO EPA-EFE

Convenţia Naţională a Democraţilor pentru nominalizarea lui Joe Biden la funcţia de preşedinte al Statelor Unite a început online, luni seară, fiind deschisă de actriţa Eva Longoria.

Ştiri pe aceeaşi temă

La fiecare patru ani ne strângem pentru a reafirma democraţia noastră. În acest an, am venit să o salvăm. Donald Trump ne-a diminuat şi divizat. Şi totuşi, în mijlocul acestei frici, a durerii şi a incertitudinii, oamenii s-au strâns pentru că ştim că merităm mai mult decât atât. America merită mai mult”, a afirmat actriţa Eva Longoria.

La începutul convenţiei s-a cântat imnul american şi s-a spus o rugăciune, fiind ţinut şi un moment de reculegere pentru George Floyd, afro-americanul decedat sub genunchiul unui poliţist alb.

Îl cunosc pe Joe. A fost un vicepreşedinte fantastic. Ştie ce trebuie făcut pentru a salva economia, a învinge pandemia şi a arăta calea cea bună pentru ţara noastră. Va spune adevărul şi va avea încredere în oamenii de ştiinţă. Dacă credeţi că nu poate fi mai rău, credeţi-mă, poate şi acest lucru va fi posibil dacă nu facem o schimbare cu aceste alegeri. Dacă avem vreo speranţă să punem capăt acestui haos, trebuie să votăm pentru Joe Biden ca şi cum vieţile noastre depind de asta”, a afirmat fosta primă doamnă, Michelle Obama.

Convenţia se va încheia joi cu un discurs al lui Joe Biden, care va accepta oficial nominalizarea partidului său pentru a se confrunta cu Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările