Există informaţii că Putin doreşte să-l „înlăture” pe şeful Ministerului rus al Apărării. Şoigu ar putea fi acuzat de corupţie

Există informaţii că Putin doreşte să-l „înlăture” pe şeful Ministerului rus al Apărării. Şoigu ar putea fi acuzat de corupţie

Foto: Shutterstock / Putin ar putea să îşi ia la revedere de la Shoigu.

Potrivit ultimelor date de la Moscova, preşedintele rus îl va „numi” pe ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, responsabil pentru eşecurile Rusiei în războiul împotriva Ucrainei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acest lucru a fost anunţat pe  Facebook de fostul deputat al Dumei de Stat, Ilya Ponomarev.

"Şoigu a fost numit ţap ispăşitor pentru eşecurile din Ucraina. Acum corupţia şi postscriptele din armată vor fi" dezvăluite ". În acelaşi timp, concurentul va fi înlăturat...", a scris el.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a ameninţat că va ataca întreprinderile ucrainene din complexul industrial de apărare (MIC), avertizând personalul despre „ameninţarea vieţii”. Se raportează că atacurile vor fi efectuate cu utilizarea „armelor de înaltă precizie” în cadrul „sarcinii de demilitarizare a Ucrainei”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările