Elevii unei şcoli din Moscova au mărşăluit cu arme de jucărie şi au cântat „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!” VIDEO

Elevii unei şcoli din Moscova au mărşăluit cu arme de jucărie şi au cântat „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!” VIDEO

Evenimentul a fost dedicat Zilei de 9 mai Foto: Captura video

La o şcolă din oraşul Elektrostal, Rusia, elevii de clasa a III-a au mărşăluit cu arme de jucărie în mână şi au cântat „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!”. Evenimentul a fost dedicat Zilei Victioriei Sovietice din Al Doilea Război Mondial. Videoclipul de la eveniment a fost postat pe pagina de Instagram a şcolii.

Ştiri pe aceeaşi temă

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Serviciul Federal al Penitenciarelor. Elevii au mărşăluit cu mitraliere de jucărie în mână şi au cântat cântece de război. Potrivit RBC, directorului adjunct al şcolii, Elena Karpacheva, a spus că evenimentul a fost programat să coincidă cu „Ziua Victoriei”, potrivit Novayagazeta.ru.

„Nu a fost o paradă, ci un eveniment şcolar pentru trecerea în revistă a formaţiei şi a cântecelor. A fost dedicat Zilei de 9 mai. Da, clasa a treia, aveau arme de jucărie ”, a spus Karpacheva. În acelaşi timp, publicaţia „MBH Media” specifică faptul că un astfel de eveniment se desfăşoară anual împreună cu centrul de instruire interregională al Serviciului Federal al Penitenciarelor şi „Frăţia Bătăliei”

Versul „Suntem ruşi, Dumnezeu este cu noi!” face parte dintr-o melodie a interpretului de muzică uşoară rus Aleksandr Şaganov, potrivit RBC.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările