Trupele ruse din oraşul Herson caută adăposturi antiaeriene şi scotocesc după bărci gonflabile, au anunţat serviciile secrete ucrainene

Trupele ruse din oraşul Herson caută adăposturi antiaeriene şi scotocesc după bărci gonflabile, au anunţat serviciile secrete ucrainene

FOTO Serviciul ucrainean de informatii

Trupele ruse caută să securizeze tunelurile subterane de sub o fabrică de textile din oraşul Herson, pentru a parca până la 40 de vehicule blindate sub instalaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Se pare că aceste tuneluri au fost transformate în adăposturi antiaeriene pentru angajaţii fabricii, completate cu rezerve de alimente şi apă”, se arată într-un comunicat, citat de YahooNews.ro. 

„În noaptea următoare, invadatorii (ruşi) au intrat şi au jefuit proviziile”.

În apropiere, în Antonivka, ruşii cumpărau toate bărcile de cauciuc pe care puteau pune mâna - probabil din cauza artileriei ucrainene care atacă podurile de peste râul Dnipro.

Comandamentul operaţional de sud al armatei ucrainene a declarat anterior că Moscova caută să lanseze o nouă ofensivă în sudul Ucrainei, pentru a preîntâmpina iminentul efort ucrainean de eliberare a zonelor ocupate din regiunile Herson şi Zaporizhzhya.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările