Regina Elisabeta a II-a a fost internată în noaptea de miercuri spre joi: „Este într-o stare bună”

Regina Elisabeta a II-a a fost internată în noaptea de miercuri spre joi: „Este într-o stare bună”

Foto Shutterstock

Regina Elisabeta a II-a a petrecut noaptea de miercuri la spital pentru verificări preliminare, iar acum la Castelul Windsor, a anunţat Palatul Buckingham, potrivit BBC.

„După sfatul medical de a se odihni câteva zile, regina a mers la spital miercuri după-amiază pentru unele investigaţii preliminare, revenind la Castelul Windsor la prânz şi se găseşte într-o stare bună”. a transmis Palatul Buckingham, joi noapte.

Miercuri s-a anunţat că regină anulează o călătorie în Irlanda de Nord şi că „a acceptat cu părere de rău” sfatul medicilor de a se odihni câteva zile, după ce a avut un program încărcat.

Regina a călătorit cu maşina la spitalul Edward VII din Marylebone, aflat la 32 de kilometri de Windsor, şi a fost consultată de specialişti. Din informaţiile BBC, verificările medicale nu au legătură cu COVID-19. Internarea ei temporară a fost din motive practice, iar regina a revenit la biroul ei joi după-amiază.

După 8 ani, este prima dată când regina este internată. În 2013, a prezentat simptome de gastroenterită.

Potrivit informaţiilor oficiale, calendarul de angajamente al reginei pentru luna octombrie cuprinde cel puţin 16 evenimente.
 
Este aşteptat ca regina să conducă o delegaţie regală la COP 26 de la Glasgow, conferinţă pe probleme climatice care va avea loc peste două săptămâni.
 
Elisabeta a II-a are 95 de ani şi este cel mai longeviv suveran din istoria Marii Britanii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările