Madrid: şapte hackeri arestaţi pentru piraterie software

Madrid: şapte hackeri arestaţi pentru piraterie software

Cei şapte hackeri au iniţiat a adevarată reţea de clonare de date

Hackerii madrileni au dezvoltat o adevarată reţea de programe pentru clonarea de date distribuite în diverse unităţi de calculatoare situate la adresele unor cafenele cu internet sau locutorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit relatarilor site-ului ‘'lavozlibre.es''poliţia municipală madrilenă a derulat o operaţiune împotriva pirateriei de software, din care a rezultat arestarea a şapte persoane, care acţionau în centrul Madridului.

Conform raportului poliţiei madrilene operaţiunea s-a derulat în diferite locaţii de pe străzile Espoz y Mina şi Leganitos Esparteros.

Hackerii au folosit în mod fraudulos programe operaţionale de acces la Internet fără licenţă accesând diverse companii, care au fost determinate să furnizeze datele confidenţiale ale clienţilor, pe care le-au clonat şi folosit în scopuri frauduloase.

La operaţiunea poliţiei au participat experţi de la Microsoft care au certificat originea frauduloasă a software-ului confiscat, Poliţia Judiciară şi Poliţia Municipală Madrid.

Vezi AICI ce a confiscat poliţia din locutorii în momentul arestării hackerilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările