Decizia Poliţiei în cazul miliardarului prins cu 400 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania. „Nimeni n-a fost în pericol” VIDEO

Decizia Poliţiei în cazul miliardarului prins cu 400 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania. „Nimeni n-a fost în pericol” VIDEO

Radim Passer FOTO Captură Video

Parchetul din oraşul german Stendal a deschis o anchetă penală împotriva unuicare a miliardar a circulat cu 417 kilometri la oră pe o autostradă din Germania. Recent a fost anunţată decizia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miliardarul ceh Radim Passer (58 de ani) s-a filmat în timp ce conducea cu viteza de 417 kilometri la oră pe o autostradă în Germania. 

Ulterior, Parchetul din oraşul german Stendal, landul Saxonia-Anhalt, a deschis o anchetă. La volanul unui Bugatti Chiron, Passer a condus autostrada germană A2 cu 417 kilometri la oră, iar poliţiştii l-au suspectat că a participat la o cursă rutieră ilegală. Passer a fost ameninţat cu închisoarea, dar la începutul lunii mai, procurorul a încheiat ancheta miliardarului din lipsă de probe, scriu cehii de la Blesk.cz.
 
Potrivit sursei citate, Poliţia nu a reuşit să demonstreze că Passer a comis o infracţiune, aşa că nu a fost acuzat. Anchetatorii nu au putut să demonstreze că miliardarul a avut un comportament iresponsabil în traficul rutier şi că a încercat să atingă „cea mai mare viteză posibilă”. Parchetul a mai remarcat că autostrada era aproape goală şi vizibilitatea era bună, adăugând că nimeni nu a fost pus în pericol.
 
Videoclipul şocant este încă disponibil public pe reţelele de socializare. Peste 11 milioane de oameni l-au urmărit din ianuarie şi până în prezent.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările