VIDEO Mihai Gâdea, lecţie de „antibăsism“ pentru Julio Iglesias Jr.: realizatorul l-a învăţat să spună, în română, „Jos Băsescu!“

VIDEO Mihai Gâdea, lecţie de „antibăsism“ pentru Julio Iglesias Jr.: realizatorul l-a învăţat să spună, în română, „Jos Băsescu!“

Mihai Gâdea l-a învăţat pe Julio Iglesias Jr. sloganurile sale preferate

Realizatorul TV Mihai Gâdea l-a avut invitat, în ediţia din 14 mai a emisiunii „Sinteza Zilei“, difuzată de Antena 3, pe cântăreţul spaniol Julio Iglesias Jr., căruia i-a oferit o scurtă lecţie de „antibăsism“, notează reportervirtual.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Julio Iglesias Jr., care va concerta în România alături de tatăl său, a fost prezent în studioul „Sinteza Zilei“, iar la sfârşitul interviului Mihai Gâdea, gazda emisiunii, i-a propus acestuia să-l înveţe „ceva în limba română“, notează site-ul reportervirtual.ro.
 
Deloc surprinzător, Gâdea i-a transmis cântăreţului spaniol sloganurile sale preferate: „Antena 3 e aici!“ şi „Jos Băsescu!“. Artistul a repetat întocmai, neştiind exact despre ce este vorba, iar la sfârşit Gâdea i-a mulţumit „foarte tare“, declarându-i că îl iubeşte.
    
Julio Iglesias Jr. (42 de ani) va susţine, alături de tatăl său, legendarul Julio Iglesias (71 de ani), două concerte în România, pe 22 mai la Cluj şi pe 2 iulie la Bucureşti. Artistul a fost prezent ieri în studioul Adevărul Live, unde a vorbit despre relaţia cu tatăl său, despre planurile de viitor, dar şi despre cum percepe România. Puteţi urmări întregul interviu aici.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările