TVR a întrerupt transmisia în momentul în care s-a citit textul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă: „Ruşine! Marioneta PSD!“

TVR a întrerupt transmisia în momentul în care s-a citit textul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă: „Ruşine! Marioneta PSD!“

FOTO Mediafax/ Andreea Alexandru

Televiziunea Română a întrerupt transmisia pe TV a dezbaterii din Parlament exact când a fost citit textul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, potrivit Biziday.

Ştiri pe aceeaşi temă

Televiziunea publică a întrerupt transmisia dezbaterilor din Parlament exact la citirea textului moţiunii de cenzură, pe motiv că nu este acelaşi text cu cel apărut în Monitorul Oficial, anunţă Biziday. Transmisiunea a fost reluată la finalul citirii textului de către Opoziţie.

În schimb, pe pagina de Facebook Ştirile TVR şi pe site-ul instituţiei există momentul în care este citit textul moţiunii, iar discursurile parlamentarilor sunt publicate pe larg. 

Plângerile din partea telespectatorilor nu au întârziat însă să apară, postul public fiind acuzat de cenzură ca pe vremea comunismului.

„Transmiteţi naibii ce se discută în Parlament! Aveţi cel puţin 4 canale naţionale şi pe niciunul nu pot urmări cap-coadă ce se discută acolo cu prilejul unui eveniment ce nu se «produce» decât cel mult o dată pe fiecare sesiune parlamentară!!! Cred că puteţi sări peste reclamele idioate şi să reprogramaţi anumite emisiuni în asemenea momente pentru ca românul de rând să-şi facă o părere avizată despre clasa politică! Cred că cei care au murit în acele momente se răsucesc în mormânt văzând cum trataţi transparenţa“, a fost mesajul critic al unui telespectator.

„Să vă fie cel puţin ruşine pentru manipulare“, „Bine că s-a înterupt când era citit textul moţiunii. Ruşinică. La fel ca în 1990 FSN-Opoziţie“, „De ce aţi oprit transmisia în direct pe canalul TV?“, au fost şi alte mesaje ale românilor nemulţumiţi.

Mulţi au acuzat TVR 1 că s-a suspus ordinelor venite de la PSD: „TVR = PSD“, „Ruşine! TVR a ajuns marioneta PSD şi a politicienilor“, „Slugi psd-iste!“, „TVR...televiziunea hoţilor“, „Da, tovarăşi, aşa se procedează! Oare când încep să fugă cu elicopterul se reia transmisia?“, „Bravo, TVR! Aşa justificaţi salariile primite din taxele cetăţenilor. Ruşine! TVR = PCR. Acum 28 ani au căzut la datorie militari şi civili să apere această mizerie care se numeşte televiziune“.

Plenul reunit al Parlamentului dezbate moţiunea de cenzură „Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României!“, iniţiată de PNL, USR şi PMP. După dezbateri va urma votul. Pentru a fi adoptată, moţiunea are nevoie de 233 de voturi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările