Sandra Izbaşa „dansează printre vise“, la Antena 1

Sandra Izbaşa „dansează printre vise“, la Antena 1

Sandra Izbaşa a fost atrasă de show-ul „Dansează printre vise“ tocmai pentru că „este o competiţie diferită faţă de ceea ce făceam la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice“ FOTO Antena 1

Sandra Izbaşa, sportivă premiată cu patru medalii olimpice, va participa la show-ul „Dansează printre vise“, care va debuta în această toamnă la Antena 1. Gimnasta spune că a acceptat provocarea pentru „a retrăi bucuria muzicii şi a dansului“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Renumita gimnastă Sandra Izbaşa, deţinătoare a peste 300 de medalii obţinute de-a lungul carierei sportive, dintre care patru olimpice, „dansează printre vise“ în această toamnă, la Antena 1. „Acest proiect reprezintă o nouă etapă din viaţa mea şi e un nou început în lumea dansului. Îmi doresc să îl duc până la final cu brio, să îndeplinesc toate cerinţele, fiindcă aşa am fost învăţată de mică“, a declarat Sandra Izbaşa.

Obişnuită cu nesfârşitele ore de antrenament şi cu cantonamentele stricte, Sandra spune că este atrasă de show-ul „Dansează printre vise“ tocmai pentru că „este o competiţie diferită faţă de ceea ce făceam la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice“. Mai mult decât atât, Sandra este nerăbdătoare să îşi exprime dragostea pentru dans. „Solul rămâne aparatul meu de suflet şi rezultatele mele vorbesc de la sine. Doresc să retrăiesc bucuria muzicii şi a dansului, pe care le îndrăgesc atât de mult şi care au fost puse întotdeauna în valoare în exerciţiile de la sol“, a mai povestit campioana olimpică.

Pe lângă Sandra Izbaşa, la „Dansez printre vise“ au mai fost confirmate vedete precum Diana Munteanu Niculescu, Alina Eremia, Vladimir Drăghia şi Alina Puşcaş.

În ceea ce priveşte juriul emisiunii, Cătălina Grama (Jojo), Mihai Petre şi Igor Munteanu vor fi starurile vor nota evoluţiile participanţilor. În trecut, Mihai Petre a făcut parte din juriul unor emisiuni-fanion ale postului Pro TV, precum „Dansez pentru tine“ şi „Românii au talent“, dar a hotărât să semneze cu Antena 1 pentru că, spune el, este un mare fan al formatului „Dancing with the stars“, dar şi pentru că echipa de producţie este condusă de Mona Segall, alături de care a lucrat mai bine de zece ani. De asemenea, soţia lui, Elwira Petre, care a făcut parte din juriul ultimului sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, va fi consilier de dans sportiv la „Dansează printre stele“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările