«Românii au Talent». Sezonul 12 a avut un dublu câştigător. Darius Mabda a luat Marele Premiu, dar şi premiul de originalitate

«Românii au Talent». Sezonul 12 a avut un dublu câştigător. Darius Mabda a luat Marele Premiu, dar şi premiul de originalitate

Foto: Captura video / Dublul câştigător al sezonului 12 Românii au Talent - Darius Mabda

12 concurenţi s-au întrecut în Marea Finală, pentru Marele Premiu la Românii au Talent 2022. Fiecare dintre 12 concurenţi au făcut o demonstraţie spectaculoasă a abilităţilor artistice şi s-a străduit să obţină aprecierea publicului astfel încât să fie votat drept câştigătorul ediţiei cu numărul 12.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artiştii care s-au întrecut pentru voturile publicului au fost X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Neamţu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis şi Gabriela Dincă.

Marele câştigător al show-ului Românii au Talent, sezonul 12, care a reuşit să primească aprecierea publicului este fenomenalul dansator Darius Mabda, în vârstă de doar 13 ani. El este, în acelaşi timp şi câştigător şi al premiului de originalitate. Pentru acest ultim premiu publicul a trebuit să aleagă între Alex Dowis, DJ Hugo, Darius Mabda şi Eva Nicolescu, micuţul dansator fiind nominalizat, în final, şi cîştigătorul acestuia.

Darius vine dintr-o familie modestă. Mama lui este secretară la o firmă de construcţii, iar tatăl e pensionar. Micuţul mai are o soră, în vârstă de 18 ani. Este originar din Oradea şi a venit la Bucureşti pentru se dedicat artei coregrafice. El a luat parte la mai  multe competiţii de dans, din ţară şi din străinătateîn palmaresul său regăsindu-se locul I la la Freedom Dance Festival din Ungaria şi tot locul I la Bucharest Dance Festival. 

În continuare, clasamentul a fost următorul, pe locul 2 Emanuel Ion şi pe locul 3 Martina Meola.

Emanuel Ion este orb din naştere, dar acest fapt n-a făcut decât să-l facă mai puternic. Băiatul a învăţat să cânte la cinci instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass şi tobe. Pasiunea sa pentru muzică a început la o vârstă fragedă, 4 ani, când a cântat pentru prima dată la o orgă de jucărie.

Martina Meola este pianista fenomen, în vârstă de doar nouă ani. Ea a interpretat la pian o partitură complexă, mai dificilă decât la celelalte reprezentaţii. Martina a fost deja remarcată după ce a apărut la Românii au Talent,ea fiind admisă la Conservatorul din Milano, deşi are o vârstă mai mică decât cea permisă în regulamentul instituţiei. 

Au urmat: pe locul 4: Alex Dowis;  pe locul 5: Aurel Neamţu;  pe locul 6: Zametheea;  pe locul 7: X-Treme Brothers;  pe locul 8: Raisa Radu;  pe locul 9: Ana Maria Mircea;  pe locul 10: Gabriela Dincă şi pe
locul 11 s-a clasat Bianca Ciocârlan. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările