Mona Nicolici revine în media după 14 ani

Mona Nicolici revine în media după 14 ani

Mona Nicolici a fost şi consilierpe comunicare la Ministerul Economiei, în perioada2004-2006 FOTO Eduard Enea

Mona Nicolici (50 de ani) revine în media după o pauză de 14 ani, timp în care a condus departamentul de sustenabilitate şi CSR al OMV Petrom.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mona Nicolici s-a alăturat, începând din 20 martie, echipei postului de radio Europa FM, unde va realizat ediţia de vineri a emisiunii „Piaţa Victoriei“, de la ora 18.00. 
 

Mona va aduce în faţa microfonului voci care schimbă lumea în care trăim, oameni care îşi găsesc în fiecare zi timp pentru proiecte din domeniul sănătăţii, educaţiei şi protecţiei mediului.

 „Mulţumesc Europa FM pentru invitaţie. Dacă mi-am imaginat zeci de scenarii despre cum o să fie revenirea mea în lumea media, sunt sigură că revenirea în timpuri de pandemie nu a fost unul dintre ele. Dar oricine poate să schimbe lumea când lucrurile merg bine, nu? Vă invit să veniţi alături de mine în Piaţa Victoriei să discutăm despre cum rămânem puternici, fiecare dintre noi şi toţi împreună. Cum acţionăm acum pentru mâine. Pentru noi şi pentru ceilalţi“, a declarat Mona Nicolici.

Jurnalista a lucrat timp de nouă ani, din 1992, la Antena 1, doi ani la B1 TV, iar din 2006 până recent a lucrat pe campanii sociale pentru OMV Petrom.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: