„La Bloc“ revine la Pro TV pe 1 Decembrie, într-un episod-eveniment

„La Bloc“ revine la Pro TV pe 1 Decembrie, într-un episod-eveniment

Actorii Mariana Dănescu şi Dragoş Moştenescu, în rolurile Lili şi Costel FOTO Pro TV

Pe 1 Decembrie, ziua României şi majoratul Pro TV-ului, echipa serialului „La Bloc“ se reuneşte, după mai bine de zece ani, pentru un episod special.

La peste zece ani de la primul „motor“ spus pe platorile de filmare ale serialului „La Bloc“, telespectatorii Pro TV îşi vor regăsi o parte din îndrăgiţii „blocatari“ în Saint Tropez, unde Nelu (Mihai Coadă), Costel (Dragoş Moştenescu) şi Lili (Mariana Dănescu) se vor prezenta ca fiind milionari fugiţi de criza şi nebunia din România, adăpostiţi în liniştea şi splendoarea unui castel de milioane de euro. 
 
Dragoş Moştenescu, Mariana Dănescu şi Mihai Coadă FOTO Pro TV
 
„Purtat de valul bogăţiei şi de sentimentul de îndrăgosteală care i s-a aprins în suflet de când a întâlnit-o pe Iulia Vantur la Saint Tropez, Nelu se răsfaţă cu cele mai costisitoare plăceri, însoţit de secundul Costel şi de ţoapa Lili. Dar vestea măritişului lui Mimi (Dana Rogoz) ajunge şi la ei. Nelu îşi face procese de conştiinţă că a uitat de ea în ultimii ani şi ia decizia să meargă în ţară, la nuntă, să-i faca o surpriză. De aici începe toată nebunia, el vrea să-i facă lui Mimi o nuntă de vis, numai că ea vrea o nuntă simplă, doar cu familia care i-a mai rămas în ţară şi cu prietenii apropiaţi“, aşa descriu reprezentanţii Pro TV episodul-eveniment al serialului „La Bloc“.
 
O parte din echipa „La Bloc“ FOTO Pro TV
 
De asemenea, telespectatorii îi pot revedea pe Adina (Laura Cosoi) şi Roxana (Tili Niculae), cu Nea Popa (Tudorel Filimon), Americanu' (Emil Mitrache) şi Bela (Alina Chivulescu). 
 
Istoria „La Bloc“ este scrisă cu recorduri de audienţă, cărora li se adaugă o premieră a televiziunii din România: actriţa Mariana Dănescu, cea care interpreta rolul lui Lili, a născut în văzul a milioane de români. 
 
Tili Niculae, Dana Rogoz şi Laura Cosoi FOTO Pro TV
 
Regizorii şi echipa de producţie a serialului au împrumutat personajului Lili experienţa de viaţă a actriţei ce-i dădea viaţă, astfel, naşterea lui Mihăiţă a fost aşteptată de toţi telespectatorii Pro TV ţi de doi „taţi“, cel real şi cel din serial, adică Dragoş Moştenescu ce juca rolul lui Costel.
 
Cei implicaţi în cel mai nou episod „La Bloc“ promit telespectatorilor că îi va face „să vibreze de râs“, aşa cum s-a întâmplat în fiecare episod din cele 524 din istoria îndelungată a „blocului“. Revederea a încununat 13 sezoane derulate pe parcursul a şase ani, din 2002 până în 2008. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările