Jojo, mesaj pentru cei care au criticat-o pentru parcursul de la Asia Express: „Un montaj iscusit poate funcţiona perfect“

Jojo, mesaj pentru cei care au criticat-o pentru parcursul de la Asia Express: „Un montaj iscusit poate funcţiona perfect“

Jojo şi Paul Ipate au părăsit competiţia „Asia Express“ de la Antena 1 FOTO Antena 1

Cătălina Grama (Jojo) le-a răspuns celor care i-au criticat parcursul în reality show-ul „Asia Express“, după ce ea şi Paul Ipate au renunţat la competiţie din cauza unor probleme grave de sănătate ale actorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jojo şi Paul Ipate, una dintre cele mai puternice echipe, au fost nevoiţi să abandoneze cursa de la „Asia Express – Drumul Elefantului“ din cauza problemelor de sănătate ale actorului, care are hernie de disc. Cei doi au fost înlocuiţi cu echipa formată din Ana Morodan şi Adrian Teleşpan, care au fost eliminaţi în ediţia precedentă. 

Jojo a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook, unde a început prin a le mulţumi fanilor şi a dat detalii despre starea de sănătate a lui Paul. 

„Dragii noştri, mulţumim pentru toată susţinerea voastră în această perioadă. Iubirea, compasiunea, toleranţa şi înţelepciunea voastră ne-au mişcat până în adâncul inimii. Voi sunteţi cei minunaţi! Dacă am învăţat ceva din călătoria noastră, acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, şi nu altfel. Paul este bine acum şi nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup şi suflet în fiecare clipă. Fără ascunzişuri, fără a fi mânaţi de altceva decât de bune intenţii şi dorinţa de a ne continua călătoria“, a scris Jojo.

Cătălina Grama a continuat prin a le răspunde celor care i-au criticat, atât pe ea cât şi pe Ipate, pentru comportamentul din competiţie. Jojo a atras atenţia asupra faptului că „aparenţele înşală“, mai cu seamă când e vorba de un format de televiziune şi „un montaj iscusit“. 

„Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înţeleg. Sunt convinsă că nu sunteţi oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile par altfel uneori. Aparenţele înşeală. Un montaj iscusit poate funcţiona perfect în condiţiile în care intri deja în «povestea» creată. Este o linie fină între real şi ireal atunci când priveşti un reality show, pentru că în cele din urmă este un format de televiziune. Aşa că eu vă rog să îl priviţi şi raţional dacă se poate, şi nu altfel“, a transmis actriţa.

În final, Jojo a menţionat şi care este cea mai importantă lecţie pe care a învăţat-o din participarea la „Asia Express“: „Dezamăgirile aşadar au fost numeroase, şi nu au avut nicio legătură nici cu «imunitatea» şi nici cu alte lucruri care implică «regulile jocului». Am primit însă un cadou imens de la viaţă în condiţiile date: prietenia voastră necondiţionată şi revelaţia faptului că eu şi Paul Ipate suntem făcuţi unul pentru altul la bine şi la greu. Dacă am învăţat ceva după 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audienţa) contează, oamenii contează. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor noştri din cursa alături de care am trăit această experienţă inefabilă“.

„O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care ştiu să citească printre cadre şi rânduri: «iubirea este pentru oameni şi zei cea mai măreaţă divinitate». Vă iubim şi ne înclinăm în faţa voastră, publicul nostru“, a conchis Jojo.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: