EXCLUSIV Stelian Tănase are încă doi consilieri noi la TVR: Liana Săndulescu şi Lucian Romaşcanu

EXCLUSIV Stelian Tănase are încă doi consilieri noi la TVR: Liana Săndulescu şi Lucian Romaşcanu

Stelian Tănase are nevoie de oameni noi în zona editorială şi pe management - dezvoltare

Directorul General al TVR, Stelian Tănase şi-a îmbogăţit echipa de consilieri cu două noi nume: Liana Săndulescu, pentru zona editorială – strategie, relaţia cu junaliştii şi Lucian Romaşcanu, în domeniul managementului – dezvoltare, marketing, vânzări.

Ştiri pe aceeaşi temă

În organigrama TVR şi-au făcut loc doi noi consilieri: unul pentru zona editorială-strategie, celălalt pe zona managementului, marketingului şi vânzărilor. Pentru partea de strategie a fost aleasă Liana Săndulescu, producător TV, care lucrează în Televiziunea Română din anul 1989 şi care a fost coordonator cu atribuţii de director al canalului TVR 2.
Săndulescu a fost realizator şi producător al multor emisiuni pentru copii, programe de cultură sau divertisment, dar şi producător al unor evenimente precum „Cerbul de aur”, campania „TVR 50” sau Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia. 
 
Pentru zona de management - dezvoltare, marketing şi vânzări, în echipa de consilieri ai directorului general a fost cooptat Lucian Romaşcanu, care vine după o experienţă îndelungată în managementul instituţiilor de presă, ocupând diferite poziţii de conducere. În ultimii ani, a fost director executiv în cadrul Dogan Media International (care deţine în România postul Kanal D), unde  a coordonat activităţile comerciale şi online, precum şi proiectele de dezvoltare ale companiei.
A fost, printre altele, director executiv al Ringier România şi director de vânzări în cadrul MediaPro Holding, dar şi director general la Cancan, în perioada 2009-2012.
După plecarea de la Kanal D, din mai, anul acesta, Romaşcanu a declarat că rămâne consultant pe diverse proiecte de PR şi business development pentru postul deţinut de Dogan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările