Echipa „Visuri la cheie“ construieşte o casă de la zero. Povestea emoţionantă a unei bunici şi a nepoatei sale FOTO

Echipa „Visuri la cheie“ construieşte o casă de la zero. Povestea emoţionantă a unei bunici şi a nepoatei sale FOTO

Nepoata Alex, Corneliu Ulici şi bunica FOTO Pro TV

Echipa „Visuri la cheie“ şi-a unit forţele pentru a construi o casă de la zero şi pentru a schimba destinul unei bunici şi pe cel al nepoatei sale, două suflete cu o poveste tragică de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru prima dată în sezonul cinci „Visuri la cheie“, toţi cei cinci membri ai echipei - prezentatorul emisiunii Corneliu  Ulici (35 de ani), designerii de interior Adela Pârvu şi Cristina Joia, arhitecţii Ciprian Vlaicu şi Valentin Ionaşcu – s-au unit pentru a construi din temelii o casă pentru bunica şi nepoata  cu o poveste emoţionantă de viaţă. 
   
Alex este orfană de ambii părinţi, tatăl a murit de cancer când ea avea un an, iar mama ei a fost ucisă într-o dimineaţă, când mergea la serviciu, de un bărbat care îşi dorea să aibă o relaţie cu ea, în ciuda refuzurilor sale repetate. Pe atunci, micuţa avea doi ani şi a rămas în grija bunicii din partea mamei. 
 
Bunica, echipa „Visuri la cheie“şi Alex FOTO Pro TV
 
Bunica şi fata trăiau în fiecare zi cu teamă, aşa că, pentru prima dată la „Visuri la cheie“, echipa emisiunii a decis să le construiască o casă într-un alt loc decât cel în care stăteau cele două. Pentru că aveau nevoie de un teren pentru casa de la zero, familia lui Ciprian Vlaicu, arhitect al emisiunii, a donat terenul pentru noua locuinţă.

În ciuda greutăţilor şi lipsurilor, cele două încearcă să-i ajute la rândul lor pe cei din jur şi fac tot posibilul să se bucure de fiecare moment din viaţă. 

„Trebuie să mă bucur de ceea ce am şi să merg înainte, pentru că viaţa este scurtă şi merită trăită“, spune fata. 
 
Chiar dacă a fost martora unor evenimente tragice, Alex este un copil vesel, îşi doreşte să studieze actoria şi să aibă camera ei, deşi îi este frică să doarmă singură din cauza omului care i-a ucis mama.
   
Miercuri, de la 20.30, telespectatorii postului Pro TV vor afla o poveste impresionantă, vor urmări construcţia unei case superbe şi vor vedea cum visurile devin realitate cu ajutorul oamenilor.

Echipa „Visuri la cheie“ FOTO Pro TV
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările