BBC, reportaj despre „drumurile criminale din România“ şi protestul #şîeu. Când va fi difuzat

BBC, reportaj despre „drumurile criminale din România“ şi protestul #şîeu. Când va fi difuzat

Ştefan Mandachi FOTO Facebook

Postul BBC Radio 4 va difuza în luna august un reportaj despre drumurile „criminale“ din România, în condiţiile în care ţara noastră se situează pe primul loc în Europa privind rata accidentelor mortale de pe şosele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reportajul despre „drumurile criminale“ din România va fi realizat de prezentatoarea de televiziune Tessa Dunlop, durează 28 de minute şi va fi difuzat de BBC Radio 4 pe 22 august 2019. 
 
Anual, în România mor de două ori mai multe persoane, comparativ cu media Uniunii Europene şi de trei ori mai mult, în comparaţie cu Marea Britanie, informează BBC.
 
„Fiecare om din România cunoaşte pe cineva care a murit într-un accident rutier“, precizează jurnaliştii britanici în prezentarea reportajului care va fi difuzat săptămâna viitoare în Marea Britanie.
 
Materialul jurnalistic va include şi un portret al omului de afaceri Ştefan Mandachi, devenit cunoscut odată cu iniţierea protestului #şîeu şi a construirii primului metru de autostradă în Moldova.
 
FOTO BBC
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările