„Averea ascunsă a lui Pablo Escobar“, dezvăluită într-un nou documentar marca Discovery VIDEO

„Averea ascunsă a lui Pablo Escobar“, dezvăluită într-un nou documentar marca Discovery VIDEO

Pablo Escobar a fost cel mai căutat traficant de droguri din lume FOTO Daily Mail

Discovery Channel va difuza un documentar despre averea ascunsă a celebrului traficant de droguri Pablo Escobar, ce va avea premiera în această lună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pablo Escobar, supranumit „Regele cocainei“, ar fi îngropat sume masive din averea lui, estimată la mai multe miliarde de dolari, prin toată Columbia. Legendele spun că foarte multe dintre aceste bogăţii nu au mai fost găsite niciodată. Având acces autorizat în Columbia, doi foşti ofiţeri de spionaj, cu peste zece ani zece ani de experienţă în CIA, pleacă să caute presupusa comoară. 
 
Noua serie „Averea ascunsă a lui Escobar“, difuzată de Discovery Channel, va avea premiera duminică, 26 noiembrie, de la ora 21.00.
 
Doug Laux şi Ben Smith, foşti ofiţeri CIA care au luat parte la mai multe misiuni în Orientul Mijlociu, colaborează cu agenţii de la Departamentul de Combatere a Drogurilor din SUA care s-au ocupat iniţial de acest caz şi s-au infiltrat în cercul de apropiaţi ai lui Escobar, pentru a căuta banii.
 
 
Având acces în premieră absolută la anumite tehnologii şi informaţii ale CIA, plus numeroase surse „de culise“, această echipă este gata să caute banii lui Escobar prin toată Columbia.
 
Pentru început, Doug şi Ben pun ochii pe Barrio Escobar, o fostă groapă de gunoi transformată de „Lordul drogurilor“ într-un cartier unde, în timpul „domniei“ lui, s-au mutat oameni săraci sau fără adăpost. Chiar şi acum, Pablo Escobar e foarte respectat aici, unde toţi i-au rămas profund devotaţi. Doug şi Ben iau legătura cu un localnic şi reuşesc să intre în cartier, în căutarea banilor lui Escobar, dar curiozitatea celor din zonă îi obligă să facă doar nişte investigaţii discrete. Pe parcursul seriei, Doug şi Ben caută prin toată Columbia indicii lăsate de Escobar. 
 
Descrierea episoadelor
 
Episodul 1
 
Ageţii CIA încep să caute milioanele ascunse ale lui Pablo Escobar. Primele lor „săpături“ îi aduc într-un cartier periculos, construit chiar de lordul drogurilor. Dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pe cei doi pentru o întâlnire cu „Popeye“ – cel mai periculos asasin din slujba lui Escobar.
 
Imagine din „Averea ascunsă a lui Escobar“ FOTO Discovery Channel 
 
Episodul 2
 
Doug se întâlneşte într-un cimitir cu cel mai cunoscut asasin plătit de Escobar - „Popeye“. Doi specialişti în tehnologie, Paul şi Colin, percheziţionează reşedinţa soţiei lui Pablo, Tata. Căutările nocturne din La Catedral se transformă într-o confruntare extrem de periculoasă.
 
Episodul 3
 
Ben şi Doug sunt trimişi de „Popeye“ la o ascunzătoare a lui Escobar, lângă un râu din junglă, unde încă acţionează trupele paramilitare. Cei doi fac şi un zbor de recunoaştere cu Mickey Munday, unul dintre cei mai activi contrabandişti ai lui Escobar.
 
Episodul 4
 
Doug şi Ben primesc un telefon de la Luz Maria Escobar, sora lui Pablo. Căutând banii în casa ei de la marginea oraşului Medellin, ei descoperă compartimente ascunse în piese de mobilier. O înregistrare video mai veche, care i-a aparţinut lui Pablo, le-ar putea oferi noi indicii pentru căutările lor.
 
Episodul 5
 
Doug şi Ben pleacă spre ţărmul Caraibilor, unde se întâlnesc cu mai mulţi curieri care transportă droguri. Cei doi verifică un pont despre un submarin cu narcotice, care se pare că s-ar fi scufundat, apoi percheziţionează proprietatea unde se afla Gacha, partenerul lui Pablo, când a fost ucis. E posibil ca Gacha să fi îngropat acolo nişte bani, în timp ce încerca să fugă de autorităţi.
 
Episodul 6
 
Doug şi Ben se întâlnesc cu avocatul lui Rodriguez Gacha, cel mai celebru asociat al lui Escobar, şi sunt îndrumaţi către o ascunzătoare din munţi, lângă orăşelul natal al lui Gacha.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările