Travis Barker, toboşarul grupului Blink-182, spitalizat de urgenţă

Travis Barker, toboşarul grupului Blink-182, spitalizat de urgenţă

Foto: News.ro

Travis Barker a fost spitalizat de urgenţă marţi, scrie TMZ. Toboşarul grupului Blink-182 şi soţul lui Kourtney Kardashian a ajuns la spitalul din West Hills pentru o "problemă de sănătate", înainte de a fi transferat la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles pentru a primi îngrijiri suplimentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit mass-media americane, Travis Barker suferă de pancreatită, inflamaţie a pancresului. "Se plângea de crampe la stomac", a spus o sursă întrebată de revista People. 
 
Kourtney Kardashian a fost văzută alături de el la internarea în spitalul din Los Angeles, potrivit TMZ.
 
Starea de sănătate a lui Travis Barker rămâne necunoscută în acest moment. Pe Instagram, fiica muzicianului, Alabama, le-a cerut fanilor să se "roage" pentru tatăl ei, într-un story publicat la puţin timp după internare.
 
"Kourtney era îngrijorată ieri. Erau amândouă", a scris o sursă potrivit People.
 
Fiica muzicianului, în vârstă de 16 ani, a publicat şi un videoclip pe TikTok - care a fost şters ulterior - în care îi ţinea mâna tatălui ei întins pe un pat în spital.
 
Travis Barker şi Kourtney Kardashian s-au căsătorit oficial pe 22 mai, în Italia, după o ceremonie surpriză în Las Vegas, în aprilie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările