Timişoara, eveniment muzical caritabil: „Looking for the light“, un spectacol întins pe trei zile

Timişoara, eveniment muzical caritabil: „Looking for the light“, un spectacol întins pe trei zile

20% din încasările din bilete vor fi direcţionate către secţia de oncologie de la spitalul Luis Turcanu din Timişoara.

Septembrie e luna festivalurilor muzicale, iar Timişoara va intra în clubul marilor oraşe cu astfel de evenimente, cu „Looking for the light“.
 
Potrviti arq.ro, „Looking for the light“ e evenimentul organizat de către cei de la „Soul has 21 grams“ în Timişoara. Acesta se va desfăşura din 10 până în 12 septembrie, locaţia fiind Calea Aradului KM 6. Organizatorii au pregătit două scene pentru iubitorii de muzică. Prima scenă va fi cea de „Hip Hop Stage“, unde vor urca nume sonore din industrie cum ar fi: Alan&Kepa, Bitză, K-Gula, Cedry2k şi Sişu Tudor. Pe scena de minimal vor mixa: Aleksan'dru, Bickel, Cristina, Damian, Demos, DumitrEscu, Ina Macarie, MisteR, Pagal, Paul Coman, Popa, Primărie, Suolo, Ushi, Vlad Arapasu şi Wlad. De asemenea, organizatorii pregătesc o surpriză în ceea ce priveşte artistul care va face b2b cu DJ-ii menţionaţi mai sus.
 
Cei care doresc să-şi achiziţioneze bilete pentru eveniment o pot face de pe site-ul celor de la livetickets.ro. Pe platformă, în acest moment, sunt disponibile bilete în varianta Early Bird, la preţul de 79 de lei. 20% din banii proveniţi din vânzarea biletelor vor merge către un scop caritabil. Aceştia vor fi redirecţionaţi către Secţia de Oncologie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu“ din Timişoara.
 
Precizările organizatorilor:
 
Purtarea măştii e obligatorie!!
 
Participanţii vor trebui să prezinte UNUL dintre următoarele documente:
 
*Dovada de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
 
*Dovada unui rezultat negativ al testului RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore.
 
*Rezultatul negativ certificat al unui test rapid de depistare a antigenului nu mai vechi de 24 de ore.
 
*Documente medicale care atestă că persoana se află între a 15-a zi şi a 90-a zi de la confirmarea infecţiei cu SARS-CoV-2 (test RT-PCR pozitiv în momentul diagnosticării, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezenţa anticorpilor IgG efectuat cu cel mult 14 zile înainte de eveniment).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările