Steven Tyler intră într-un program de reabilitare, Aerosmith îşi anulează concertele

Steven Tyler intră într-un program de reabilitare, Aerosmith îşi anulează concertele

Steven Tyler FOTO FACEBOOK

Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, a intrat de bunăvoie într-un program de reabilitare, ceea ce a obligat formaţia rock din Boston să anuleze spectacolele din iunie şi iulie din Las Vegas, transmite Associated Press

Ştiri pe aceeaşi temă

Tyler, în vârstă de 74 de ani, nu a făcut un secret din lupta sa de o viaţă cu dependenţa de substanţe. 
 
 "După cum mulţi dintre voi ştiţi, iubitul nostru frate Steven a lucrat la abstinenţa sa timp de mulţi ani (...) După o intervenţie chirurgicală la picior pentru a se pregăti pentru scenă şi necesitatea de a controla durerea în timpul procesului, el a recidivat recent şi a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea şi recuperarea sa", a postat trupa pe reţelele de socializare.  
 
Spectacolele din iunie şi iulie din Las Vegas au fost anulate, iar obiectivul este de a începe să cânte din nou în septembrie, a mai anunţat trupa. 
 
"Suntem devastaţi de faptul că v-am deranjat pe atât de mulţi dintre voi, în special pe cei mai loiali fani ai noştri, care călătoresc adesea distanţe mari pentru a ne vedea spectacolele", au mai transmis membrii formaţiei.  
 
Trupa a promis rambursări pentru spectacolele anulate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările