Snoop Dogg a lansat o melodie împreună cu top modelul Heidi Klum | VIDEO

Snoop Dogg a lansat o melodie împreună cu top modelul Heidi Klum | VIDEO

Foto Captură Video

Snoop Dogg şi top modelul Heidi Klum au lansat vineri melodia „Chai Tea with Heidi”. Videoclipul este filmat alb-negru, iar primul extras a fost deja postat pe reţelele de socializare.

Top modelul Heidi Klum a revenit în atenţia publicului cu acest single. Ultima sa apariţie în lumea muzicală fiind în 2006.

„Sunt un mare fan al lui Snoop Dogg şi mi-am spus că trebuie să fac ceva important”, a povestit Heidi Klum pentru site-ul NME. „L-am contactat pentru a-i propune ideea mea şi spre marea mea surpriză, m-a invitat la studioul lui. „Îmi place când un cântec îi face pe oameni să danseze şi să se distreze... şi este ceea ce Snoop m-a ajutat să fac. Uneori am nevoie să mă ciupesc pentru a mă asigura că nu visez, pentru că este într-adevăr un vis devenit realitate”. 
 
Această melodie va fi folosită ca generic la cel de-al 17-lea sezon al emisiunii Next Top Model Germania, prezentată de Heidi Klum. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările